Dit is tenminste een klantenservice die nog normaal telefonisch bereikbaar is, hele vriendelijke medewerkers die met je mee denken en snappen waar ze het over hebben. Heel prettig!
Goedemiddag Jenneke, We waarderen je beoordeling dat je tevreden bent over onze klantenservice. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag van je. fijne dag!
Hockey bacpack besteld voor onze kleindochter. Werd heel vlot geleverd en is van prima kwaliteit. Wanneer ze weer hockey spullen wil hebben,gaan we zeker hier weer bestellen!
Snelle levering en goed geholpen door klantenservice
Beste, Dank je wel voor je enthousiaste beoordeling, we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier toe met je aankoop, fijne dag!
mooie schoenen ontvangen en supersnelle levering en service
Zeer goede en snelle service, degelijke korfbalschoen(outdoor) die zeer goede steun geeft en een perfecte pasvorm heeft. Dag later was hij al aangekomen.
Gemakkelijke website.
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling, we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website. Tot ziens op onze website.
Zeer prettig. Duidelijke communicatie omtrent levering en evt. Retour.
Voor het nieuwe seizoen was ik op zoek naar nieuwe tennisschoenen en ik ben zeer goed geslaagd in de webshop van PassaTennis. Dankzij de keuzehulp en filters kwam ik snel tot een aantal favorieten. Handig dat je die dan vervolgens ook kunt vergelijken. Een drie-pack sokken en wat nieuwe ballen erbij en mijn bestelling was compleet. Ook de bezorging en updates hierover waren top; ik kon mijn pakket de volgende dag al afhalen uit de pakketautomaat. Alles precies op tijd in huis voor de start van de competitie! Ik ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst vaker bestellen bij Passa. Overigens ook leuk om een kijkje te nemen in de webshops van andere sporten aangezien je bijvoorbeeld in een hockey-shirt ook prima kunt tennissen en vice versa.
Hi , We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij ons! We waarderen de tijd en moeite die je hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot snel!
Heel snel geleverd en de pasvorm is perfect voor zijn brede, platte voeten. Er zit precies genoeg ruimte in, zonder dat ze te los zitten.
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen we zeer. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop. Veel plezier met je aankoop, fijne dag!
Snelle levering en goede prijs.
Schoenen pasten niet. Nieuwe besteld. Passen perfect! Retourlevering keurig cf voorwaarden verwerkt en terugbetaald.
Kwalitatief en fijn sportschoenen, de schoenen waren snel geleverd
Dank voor deze mooie positieve review, Sandra! We wensen je veel plezier met je schoenen!
Zowel het assortiment als de geleverde informatie een goede keuze te maken in juiste hockeystick vind ik zeer prettig. De levering was snel en de communicatie hierover helder.
Passa tennis heeft altijd de laatste trends op gebied van tennis. Hierbij is er voldoende voorraad voor alle maten. De verzending gaat super snel en het retourproces is zeer eenvoudig. .
Hallo, Bedankt voor deze mooie review! We doen ons best het onze klanten te voorzien van de laatste trends. Fijn om deze bevestiging te ontvangen! We zien je graag snel bij ons terug!
Schoenen waren te smal. Ik kon ze zonder problemen weer terugsturen.
Beste Rardy, Jammer dat je schoenen te smal waren, fijn om te horen dat je tevreden bent over de retourinstructies. Tot ziens op onze website!
Ik bestel graag bij PassaTennis. Ruime keuze tenniskleding, snel bezorgd en goede service!
Top winkel
Prima service. Goede prijs-kwaliteitverhouding en de bestelde schoenen waren snel binnen.
Goedemiddag Marinka, Dank je wel voor je enthousiaste beoordeling, we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier toe met je aankoop, fijne dag!
Goede omschrijving van producten en snelle levering. Ook fijn dat ik cadeaukaart in kon leveren bij de webwinkel!
Heel eenvoudige website en snel bestelproces
Alles op tijd geleverd. De producten waren exact was omschreven op de website. Foto’s kwamen goed overeen. Ik ben erg tevreden. Volgende bestelling komt eraan.
Hi Anne, We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij ons! We waarderen de tijd en moeite die je hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot snel!
Juiste artikel snel en netjes geleverd.
Snel geleverd. Helaas schoenen te groot. Ook retourneren geen probleem. Wel jammer vd retour kosten
Voldoende voorraad met goede uitleg per (voetbal)schoen, overzichtelijke website, snelle levering en heldere uitleg over beleid mbt retouren
Hallo R, Bedankt voor deze mooie review! We doen ons best het voor onze klanten zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Fijn om deze bevestiging te ontvangen! We zien je graag snel bij ons terug!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate