Top bedrijf alles te verkrijgen + goede deals
Hi , We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij ons! We waarderen de tijd en moeite die je hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot snel!
Op tijd geleverd en te grote maat retour gestuurd. Geld snel weer teruggestort, top!
Goede en snelle service en de schoenen van mizuno zaten direct top.
Ik heb hier de Asics Novablast 5 gekocht en ze zijn echt top! Verzending was ook erg snel en netjes geleverd. Zeker een aanrader.
Beste, Dank je wel voor je enthousiaste beoordeling, we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier toe met je aankoop, fijne dag!
goede prijskwaliet! website is erg overzichtelijk dus kan alles snel vinden. snelle levering!
Schoenen naar tevredenheid geleverd binnen de gestelde tijd.
Het uitzoeken van de tennisracket was snel gebeurd. Besteld op vrijdagavond 21.15 uur en de zaterdag erna hadden we het al in huis. Deze gelijk zondag kunnen gebruiken. Heel erg tevreden over PassaSports.
Dank voor deze mooie positieve review, Henriëtte ! We wensen je veel plezier van je item!
Heel snel geleverd top!
Boek besteld en de volgende dag al goed bezorgd in huis. Top service.
Goedemorgen Erwin, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling, we vinden het fijn om te hoen dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met je aankoop, fijne dag!
Ik bestel vaker bij PassaSports. Altijd snel geleverd, heldere communicatie. Ook wanneer iets toch retour moet dan is dat eenvoudig te regelen.
Het was heel gemakkelijk te kiezen en te bestellen op de website. Het Ajax tenue werd snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit voor een acceptabele prijs. Ik Ben zeer tevreden over deze leverancier. En ik raad eenieder aan hier te bestellen.
Hallo, Bedankt voor deze mooie review! We doen ons best het voor onze klanten zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Fijn om deze bevestiging te ontvangen! We zien je graag snel bij ons terug!
Snelle service en goed product voor een mooie prijs.
Makkelijke manier van bestellen, goede communicatie en geen kapotte doos ontvangen.
Het was snel binnen en de maten klopte en was erg tevreden geen kapotte of vieze dingen helemaal top
Ruime keuze/assortiment Koop hier al jaren tennisspullen
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen we zeer. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop. Veel plezier met je aankoop, fijne dag!
Zeer snel geleverd en netjes ingepakt
Geweldige ervaring! Eenvoudig bestelproces en inderdaad die avond nog met pakketdienst mee, zodat het de volgende dag in huis was.
Snel en keurig geleverd
Na de bestelling goed op de hoogte gehouden (via mail)over de status van de bestelling.vervolgens ook de gehele bestelling in 1keer en op tijd geleverd. Top
Goedemiddag , We waarderen je beoordeling dat je tevreden bent over onze klantenservice. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag van je. fijne dag!
Bestellen opgestuurd Alles naar wens
Schoenen zitten heerlijke.
Kleding snel bezorgd, goede kwaliteit en keurig bedrukt
Echt heel snel antwoord! top!
Goedemorgen , We waarderen je beoordeling dat je tevreden bent over onze klantenservice. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag van je. fijne dag!
Snel en zonder vertraging geleverd
Altijd leuke prijzen en de juiste spullen die je nodig hebt. Bestel hier altijd mijn padel spullen.
Beste, Dank je wel voor je enthousiaste beoordeling, we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze artikelen. We wensen je veel plezier toe met je aankoop, fijne dag!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate