Gemakkelijk en snel alles gevonden en geleverd

Goede site waar je snel en gemakkelijk alles voor sport kan vinden

Schandalig

Ik heb dit totaal.niet verwacht van jullie, heb 2 bestellingen na elkaar bij jullie gedaan en jullie zijn in de war daardoor zo te zien. Heb totaal niet mijn juiste bestelling aangekregen, broeken waren juist maar verdomme mijn tshirts totaal niet. Waren totaal niet de tshirts die ik had besteld. Van nike, ene met 'just do it' en de andere gewoon logo van nike. Wat krijg ik van jullie, 2 zelfde witte tshurts, het enige wat verschilt is de maat! En ik zit nu in het buitenland, heb ze naar me laten doorsturen door mijn verwanten, krijg ik ze hier aangekregen blijkt dat het een verkeerde levering is! Hoe willen jullie dat ik mijn vakantie vredig ga doorbrengen?! Ik rekende op hetgeen wat ik had besteld!! Julkie hebben het bloed van onder mijn nagels uitgehaald! Ben hier verdolme razend om, dit is geen spelletje om met andermans tijd, geld en verwachtingen te spelen!!!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Excellente service en altijd correct!

Al enkele bestellingen geplaatst en stellen nooit teleur. Heel snelle en correcte leveringen.

Snelle levering goede services

De levering was al de volgende dag. Super. Het product is ook netjes geleverd.

Duidelijk, snel en goed

Nieuwe model schoen direct op voorraad. Snel geleverd en netjes verpakt.

Snelle service, uitgebreid aanbod

Via via bij deze site aanbeland. Met een uitgebreide keuzehulp gekomen tot een mooie keuze schoen. Vervolgens een snelle bezorging, dus helemaal prima.

Een week geleden nog nieks is gekrijgen

Een week geleden nog nieks is gekrijgen

Prima !!

Lekker snel in huis en artikelen ook top !!!

snel en makkelijk

een voetbal shirt voor mijn dochter gekocht, zit goed. was snel verzonden en ontvangen

nee

mis scheidsrechter shirt nog een rode

Snel, duidelijk, correct

Een paar loopschoenen, juiste maat, genoeg keuze

Prima webwinkel; mooie aanbiedingen en op tijd geleverd.

Snel bezorgd.

Snelle levering, uitstekende service

Zeer ruime keuze aan sportartikelen, concurrerende prijzen, snelle levering en heel goede retourneringsvoorwaarden en -regeling.

Top service!

Fijne service ! Vriendelijk en behulpzaam

Snel en gemakkelijk.

Makkelijk om iets te bestellen en toen het te klein bleek was retourneren bijna nog simpeler.

Jammer dat de retourzendkosten voor rekening van de klant zijn.

Geen snelle levertijd. Wel gratis verzending maar niet gratis retour (€ 9,30).

Prima en snelle levering

Snelle en betrouwbare service!

Snelle en betrouwbare service!

Snelle levering en goede klantenservice

Goede ervaring

Slecht

Al 2 weken aan het wachten op een terugbetaling van een retour gestuurde artikel, Geen tot weinig communicatie en je moet er zelf achter aan gaan! Tot heden helaas nog altijd niks ontvangen…

Snelle levering, scherpe prijzen

De levering ging ook nu voor de 2de keer zeer snel. Loopschoenen in promotie hebben mooie scherpe prijs.

snelle levering en goede hardloopschoenen

Comentarios sobre el Kiyoh