Kon bestelling niet afronden slechte website

Ik kon de bestelling niet afronden omdat ik maar niet in het betalingsscherm kwam. Contact gezocht met de klantenservice. Zij adviseerde aan andere browser te gebruiken i.p.v. Chrome, welke ik normaliter gebruik. Toen werkte het. Voor een retourzending kreeg ik een code om een artkel opnieuw te bestellen in een andere maat. De 1ste en 2de code werkte niet. Pas bij de 3de code werkte deze.... Spullen wel snel in huis. Dank klantenservice!

Snel levering en top kwaliteit

Bestellen en volgende dag al geleverd perfect maakt en goed kwaliteit voor de prijs

Snel goede prijs

In de avond besteld de volgende dag binnen,

Blij met het KNHB bedrukt Hockey Shirt

Moest eventjes wachten tot dat het apparaat terug was zodat de naam voor wie het hemd bestemd voor is kon geplaatst worden. Ik weet dat hij super blij mee is. Ook de klanten service was heel netjes en beleefd om mij hierover te informeren en de informatie klopte ook, dat het apparaat pas in de eerste week van augustus zal zijn. Ook snel geleverd.

Snele levering

Vandaag bestellen is morgen in huis Zeker weten Netjes verzorgd ingepakt

Komen belofte na qua kwaliteit en levering

Super kwaliteit van de goederen en steeds snelle levering

Snelle service.

Uitgezocht artikel werd de volgende dag al thuis bezorgd. Super en snel. Erg tevreden. Prijs was ook fijn verlaagd. Kortom tevreden.

Prima aanbod en levering

Het aanbod op de website is mooi uitgebreid. Al enkele keren besteld en tevreden van mijn aankopen, net zoals van de snelle levering en het duidelijke overzicht per mail van alles wat je besteld hebt (met prijs en eventueel korting er duidelijk bij).

Top service & top kwaliteit

Profesionele webshop; duidelijk, klantvriendelijk en zeer overzichtelijk. De artikelen die HockeyDirect te koop aanbiedt zijn van hoge kwaliteit. Eenmaal heb ik een artikel moeten ruilen omdat de maat iets kleiner viel, maar dat gehele proces liep zeer snel en eenvoudig.

Snelle levering van mooi artikel

Ik had behoefte aan een jacket voor de zomertijd

zeer tevreden van de klantenservice

Tot nu toe zeer tevreden met de Mizuno Wave Inspire 18 loopschoenen. Ik heb deze s'avonds bestelt, de dag nadien waren ze al geleverd. De verhouding prijs kwaliteit is zeer goed. Ondertussen ben ik er al een aantal keer mee gaan lopen en de schoenen zitten super. Wat mij betreft een dikke aanrader.

Bestellen, betalen en leveren! Simpel en correct!

Uiterst betrouwbare en correcte webshop!

Snelle service is een feit!

Snelle service is een feit! Hopelijk even snelle compensatie voor een slecht paar schoenen die ik net terug gestuurd heb. Dit kan gebeuren. Voorlopig heb ik er alle vertrouwen in!

De volgende dag mijn schoenen in huis!

Snelle levering en prima schoenen.

Goed en snel

Goede levering alles perfect gegaan.

Afspraak is afspraak

Jullie zeggen dat er iets op een bepaalde dag wordt geleverd en dat is dan zo , zelf op het uur ! super

TOP Tennis Spullen

Super mooie goede kwaliteit spullen! met een hele goede service! Heel blij mee en zeker een aanrader voor meer mooie spullen! ;)

Nog steeds mijn pakket niet aangekregen

Nog steeds wachtende..

Snel en goede service

Alles was er binnen korte tijd. Daar bij kreeg ik de verzendkosten terug. Men reageerde snel op mijn email en zijn in alles zeer coulant. Top bedrijf

Mooie schoenen, snelle levering

Fijne schoenen, die heel snel geleverd waren

Uitstekende site goede snelle service!

Keurige site mooie spullen keurig op tijd geleverd echt een aanrader

Snelle levering, makkelijk retour sturen en makkelijk bestellen.

Alleen maar goeie ervaringen, wij bestellen heel vaak via deze site en hebben nooit problemen ervaren.

Ze zitten perfect

Deze voetbalschoenen zitten heerlijk. Passen goed bij mijn smalle voeten. Nu lekker knallen op het ( kunst) gras .

Prima website om op te bestellen goede producten

Goed product de Adidas slippers en snel geleverd

Perfekt

Snel verzonden Geweldige service Great shoes! Altijd weer….

Comentarios sobre el Kiyoh