Snel geleverd voor een redelijke prijs en goede kwaliteit.
Alles op tijd geleverd
15 sportshirts besteld. Ze waren allemaal op voorraad en super snel geleverd.
Ik had voor mijn zoontje en mezelf een zwarte PSG tracksuit besteld. Echter bij het ontpakken, blijken beide pakken muisgrijs zijn.. Nadat ik contact heb gehad met de klantenservice van PassaSport heb ik de pakken netjes retour gezonden. Ik wacht nu al een week op mijn aankoopbedrag en loop zo nu andere pakken voor mij en mijn zoontje mis. Onze maten raken uitverkocht. Jammer dat ik dit zo moet ervaren en zo lang op mijn aankoopbedrag moet wachten.
Beste, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. We hebben ook even naar je retour verwerking gekeken waarom je er zolang op hebt moeten wachten. We vinden het namelijk heel vervelend als een klant lang moet wachten op zijn verwerking. We verwerken alle retour pakketten binnen 5 werkdagen als je pakket hier geleverd wordt. We zien in je retourlabel dat je je pakket op 15-04 vast is komen te hangen in de verzending waarvoor je op 20-04 contact met ons hebt opgenomen. Hiervoor hebben we direct een onderzoek voor opgestart waarbij we helaas een eerste reactie af moeten wachten vanuit de vervoerder. We hebben dit onderzoek opgevolgd en zagen dat je pakket hier een dag daarna is geleverd in ons magazijn op 21-04 Onze retour afdeling streeft ernaar om de retourpakketten binnen vijf werkdagen te verwerken. Ik zie in het systeem dat de terugbetaling op 23-04 in werking is gesteld en het bedrag aan je terugbetaald. We snappen dat het vervelend is dat je retour vast bleef hangen in de verzending maar we hopen dat deze informatie je meer duidelijkheid geeft over het retourproces. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag van je, fijne dag!
Voor een mooi paar Adidas hardloopschoenen kwam ik steeds bij PassaSport uit voor de meest voordelige prijs.
Hele fijne site om te bestellen en een snelle levering! Helemaal top! Ook zijn de producten precies zoals het beschreven staat.
Beste prijs en een zeer snelle en verzorgde levering. Top!
Ik heb hockeyschoenen gekocht maat 40 2/3. De doos had de juiste afmetingen, maar de schoenen erin waren twee maten te klein. Ze hebben niet gecontroleerd wat ze verstuurden. Door hun fout ik alleen maar tijd verloren doordat ik het pakket moest retourneren.
Beste Susana, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Je hebt op 10-04 een bestelling geplaatst die op 11-04 geleverd is bij je. Ik zie dat je op 21-04 contact met ons opneemt met de vraag naar de retour verwerking. We hebben je daarop een bericht toegestuurd dat we op 22-04 een terug betaling in orde hebben gemaakt. We vinden het jammer om nu te lezen dat je om deze reden je schoenen retour hebt moeten sturen. We vinden het vervelend dat we dit dan ook niet eerder voor je op hebben kunnen lossen. Als we dit eerder hadden vernomen hadden we het direct voor je in orde kunnen maken om een nieuwe verzending aan te maken met de juiste maat schoenen zodat je de juiste maat schoenen de volgende dag weer had kunnen ontvangen. Mocht er in de toekomst iets voorkomen dan horen we dit graag direct zodat we het ook meteen voor je op kunnen lossen. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag van je, fijne dag!
Makkelijk bestellen en snelle levering
Er is volop keus aan artikelen. De site is overzichtelijk en daardoor makkelijk kunnen bestellen.
Jaarlijkse herbestelling van volleybalkleding is bij deze leverancier het beste qua prijs-kwaliteit. Levering dik in orde.
Veel keus en vandaag besteld, morgen geleverd maken jullie tenminste waar. Heel erg blij met mn nieuwe tennisschoenen.
Zondag einde van de dag besteld. Alles netjes verpakt en keurig op tijd verzonden. Maandagmiddag kwam de bestelling binnen.
Snel en goed!
Goede en duidelijke omschrijving van het product op de website, snelle verzending.
Zeer snelle levering, mooie prijs. Erg blij mee.
Overzichtelijke site, ruime keuze, goede aanbiedingen. Vondst bij tweede keus!
Ik heb heel snel mijn voetbal schoenen binnen gekregen.
De bestelling verliep eenvoudig en vlot. Ook de bezorging verliep goed, de schoenen die ik had besteld werden snel geleverd en waren goed verpakt.
Nvt
Het product werd snel bezorgd. De uitgebreide productomschrijving (met uitleg en keuzehulp) zorgde ervoor dat ik een goede keuze kon maken.
Betrouwbaarheid, snel, groot assortiment
Snelle verzending, goede aanbiedingen, duidelijke site en de producten zijn helemaal naar wens!
Ik heb de Hoka mach 7 besteld en ben zeer tevreden over passasport en de Hoka mach 7. Ik gebruik hem om te wandelen.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate