Kwaliteitsproducten voor een zeer scherpe prijs

Fijne winkel met een hoop aanbod voor een scherpe prijs. Ze staan werkelijk voor hun levergarantie. Vanwege drukte konden ze mijn bestelling niet op de genoemde dag leveren, daarentegen kreeg ik een zeer schappelijke kortingsbon tegemoet. Wel is het zo dat, waarschijnlijk mede door hun scherpe prijzen, ze soms de producten niet op voorraad hebben voor langere tijd. Gelukkig bieden ze veelal een goed alternatief!

Zeer tevreden!

Goede service, snelle verzending en goede aanbiedingen!

Snelle levering en fantastische goodybag

Mooi producten en snelle levering en service

Bestelling ging soepel. Goedkoop en snel geleverd.

Prima snelle levering

Schoenen zoals verwacht, gewoon goed

Fijn

Snelle levering, goed verpakt, helemaal compleet, duidelijke communicatie.

Het bestelde werd snel geleverd

Snelle levering van het bestelde!

Super website!

Heel goed! Bestelling na 1 dag geleverd mét heel leuke goodiebag! :)

Goede prijzen en snelle levering

Mijn ervaring met runningdirect was heel positief. Snel en makkelijk. Top!

Ben zeer tevreden over de snelheid en het product en prijs

Mega snelle levering!!

Ik was echt verbaasd door de enorm snelle levering: 's avonds besteld, de volgende ochtend al binnen. Alle spullen passen ook perfect dus ik ben helemaal blij!

Snelle levering!

Snelle levering!

We hadden te groot besteld dus teruggestuurd. Kan bedrijf niks aan doen.

Snel goed product

Perfecto

Mooie volleybal schoenen en een snelle levering.

Een bestelling van volleybal schoenen gedaan en de volgende dag al geleverd. Super!!!!

Snelle levering zoals beloofd, voortaan bestel ik mijn sportartikelen hier!!

Kan niet beter.

De dag er na meteen alles binnen. Duidelijke website. Altijd leuke deals. Gratis sokken die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. Fijne ervaring!

Snelle en goed verzorgde levering!

Snelle en correcte levering!

prima shop die weet wat kwaliteit producten zijn. de sokken zitten erg goed, de fluitjes doen het prima, en de drukmeter heeft al goed dienst gedaan. helaas was het assortiment voor scheidsrechters een beetje eentonig (miste dingen zoals scheidsrechterhorloges, lege etui's en andere notatiemiddelen), anders was dit zeker 4,5 of 5 sterren geweest. en natuurlijk is het gewoon een winkel met spullen voor de mooiste sport ter wereld.

Geen sokken bij me schoenen gekregen

Geen sokken bij me schoenen gekregen

Great prices & fast shipping!

Loved my item & the price I got it for, the service is great as well. Received my shoes the next day! With a solid free gift too.

Snelle levering! Zelfs gratis paar sokken erbij!

Correct en snel geleverd

Netjes, snel en correct geleverd

Comentarios sobre el Kiyoh