Score: 9

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede klantenservice. Fijne communicatie. Goede levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Met klant communiceren indien 1 artikel niet meegeleverd kan worden. Aan de klant voorstellen om delegeren of alles in 1 maar later</p>

Helaas vond ik mijn trainingspak niet goed zitten.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte Bezorging, de Brooks schoenen zijn voor mij de schoenen die gelijk goed passen en lekker lopen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Service is top</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en goede informatie over de producten.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Processen zijn op orde. Ik ontving wat ik wilde.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kocht een een bal. In de bestelling stond dat die een doorsnee had van 28 cm. Ik was bang dat de bal te groot zou zijn. Maar dat klopte niet: de bal was orecies gied.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Mooie collectie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie over levertijden van artikelen die nog gedrukt moeten worden kan beter. Stuur desnoods artikelen die direct leverbaar zijn alvast op zodat de klant niet 3 weken op de totaalorder hoeft te wachten.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>de service, de levertijd, de telefonische bereikbaarheid, de kundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers, de goede service bij retourneren</p><b>Verbeterpunten</b><p>omdat jullie ook sticks en dergelijke verkopen zou het fijn zijn als er ook een fysieke winkel zou zijn om bijv sticks en ballen uit te proberen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles correct verlopen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en alles was erbij</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Fijne website. Makkelijk vindbaar. Jammer van de verzendkosten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verzendkosten. Ik had slechts 2 paar sokken nodig en 5,25 voor verzending is dan erg veel. Jammer!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed en snel geholpen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website, snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie prijzen, keurige afhandeling en snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbeterpunten momenteel.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

Comentarios sobre el Kiyoh