Voor het eerst besteld bij Passa. Product kwam snel, was conform verwachting en prijs/kwaliteitverhouding was ook goed.
Veel keuze in merken en soorten tennissnaren.
Door duidelijke uitleg wist ik een keuze te maken tussen een 6, 7 of 9 inch tennis short. Door vermelding van de lengte van de broek, van kruis tot zoom, heb ik de juiste keuze kunnen maken.
Mijn hardloopschoenen eerst een maat te klein besteld, daarna makkelijk kunnen terugsturen en nieuwe bestellen. Beide keren levering binnen één dag.
Beste Simeon, Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om de beoordeling in te vullen! Wat jammer te horen dat de schoenen eerst te klein waren. Hopelijk zijn de nieuwe schoenen de juiste maat en kun je meteen beginnen met je workout! Veel plezier met de schoenen.
Prima snelle levering top !
Geen rariteiten.
Alles prima verlopen
Snelle levering!
Schoenen besteld, volgende dag binnen gekregen, super snel dus. Na ongeveer 2 maanden liet de zool los, gemaild en na een snelle reactie en beoordeling mijn geld terug gekregen. Door deze goede service direct nieuwe schoenen besteld bij PassaPadel.
Ik had een mooi retro shirt van het Nederlands Elftal 1983 op PassaSport gevonden, waar deze ook bedrukt kon worden. Op de website staat: "De onofficiële bedrukkingen zijn in de kleur van de officiële bedrukking van de desbetreffende club of land." Dus mag dit shirt met zwarte bedrukking verwachten als het shirt van 1983. Ik kreeg het shirt met witte bedrukking. Ziet er niet uit en dacht. foutje, kan gebeuren. Ik een mailtje gestuurd waarna ik verwacht dat dit opgelost zou worden. Krijg ik uiteindelijk als reactie: "Onze bedrukafdeling geeft aan dat de kleur van de onofficiële bedrukking zal zijn wat het meest in de buurt komt van de officiële bedrukking én wat zij beschikbaar hebben hiervoor. In dit geval is er voor dit item geen zwarte of donkere kleur bedrukking ontvangen, waardoor er in dit geval gekozen is om de shirts in het wit te bedrukken. Om deze reden hebben ze de afbeelding ook in het wit online geplaatst." Helaas! Kwalitatief Goed, mooi shirt, bedrukking niet zoals beschreven op de website, afhandeling daardoor niet zoals je mag verwachten.
Hallo Jack, Bedankt voor het schrijven van je review. We waarderen het dat je hier de tijd voor genomen hebt. We zijn de situatie gaan bekijken en betreuren de situatie voor jou als klant. We kunnen ons voorstellen dat je andere verwachtingen hebt gehad. In de mailconversatie die we met je hebben gehad, geven we aan dat alle informatie en wat je van de bedrukking mag verwachten, bij het artikel aangegeven staat. Ook de afbeelding met de witte opdruk hoe je het shirt kunt verwachten, is hierbij aangegeven. Nogmaals vinden we het jammer dat we je geen shirt met zwarte bedrukking hebben kunnen aanleveren. Mochten er in het vervolg vragen zijn over de bedrukking van een item, voel je vrij om dit voordat je besteld bij ons na te vragen! We wensen je alsnog veel plezier met het aangekochte shirt!
snelle levering en uitstekende retourservice
Producten zijn exact zoals omschreven, bezorging is zoals beloofd de volgende dag!
Hele snelle levering en retour zenden ging heel makkelijk
De schoenen waren snel binnen en zitten als verwacht!
Snelle levering. Jasje is super fijn, draag het graag.
Binnen dag waren m'n nieuwe Asics Kyano's binnen. Netjes verpakt. Geen gedoe. Eerste 8 km er al mee gelopen. Perfect.
De avond ervoor zat ik bij BinckPadel een wedstrijd te kijken en zag ik iemand met deze schoenen spelen. Even gegoogeld, besteld… en de volgende avond liep ik er zelf al op. Topprijs, snelle levering en ze zitten direct heerlijk comfortabel. Erg blij mee!
De medewerker die me geholpen heeft was kundig, zeer klantgericht en head ook nog humor.
Duidelijke website met nette prijzen, je moet alleen geen klacht hebben. I.p.v. een product omruilen als deze beschadigd is, moet je deze zelf terug sturen, wachten tot je geld terug gestort word(kan 2 weken duren) en dan kan je hetzelfde product opnieuw bestellen. Waardeloos retour/omruil beleid!
Hallo Willem, Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat je onze retourprocedure als onprettig hebt ervaren. Bij beschadigde producten vragen wij klanten inderdaad om het artikel eerst retour te sturen, zodat wij dit kunnen controleren en correct kunnen verwerken. Zodra het retour ontvangen en goedgekeurd is, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort. We begrijpen dat dit niet de meest ideale situatie is wanneer je snel een vervangend artikel wilt ontvangen en nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak!
Snelle levering. Betrouwbare status updates.
Al een paar bestellingen gedaan. Alles altijd netjes geleverd en in orde. Prima!
Makkelijk gevonden wat we zochten, snelle verzending en goed verpakt!
Het is makkelijk via de website te bestellen, zeker als je weet wat je wilt hebben. De levering is snel. Voor 2130 uur besteld volgende dag in huis. Echt super snel. Indien retour is dit proces ook zeer gemakkelijk via DHL te regelen waarna je met een dag of 3/4 al bevestiging per mail krijgt dat je retour is ontvangen.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.