De website is goed en het hele proces is eenvoudig en overzichtelijk. Na het bestellen werden de ballen supersnel geleverd. Echt top!!
Nieuwe Adidas Boston 13 besteld. Netjes verpakt en snel geleverd.
Ga weg. Ik heb niet gevraagd om al deze mails om reviews te schrijven. Hier heb je dr een
Het spijt ons dat je deze mails als storend hebt ervaren. Dat is zeker niet onze bedoeling. We gebruiken deze alleen om onze service te verbeteren. Bedankt voor je feedback.
Ja prima, snelle levering en ik had ook nog iets terug gestuurd, makkelijk retour beleid
Bestel hier wel vaker. Prijzen zijn er goed en levering altijd vlot.
Blij met mijn Saucony ride 19. Goede kwaliteit hardloopschoenen hier voor de beste prijs!
PassaSport Tennis heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste, merkte ik al dat dit een webshop is die aandacht besteedt aan de klant. De website is overzichtelijk en duidelijk opgebouwd, waardoor je snel vindt wat je zoekt. De productinformatie is compleet en helpt echt bij het maken van de juiste keuze, vooral als je twijfelt tussen verschillende tennisschoenen. De levering was daarnaast verrassend snel. Binnen korte tijd had ik mijn bestelling al in huis, netjes verpakt en in perfecte staat. Dat geeft meteen vertrouwen in de service en zorg waarmee ze werken. Wat mij het meest opviel, is hoe goed de tennisschoenen passen. Ze zitten comfortabel, sluiten mooi aan en geven goede ondersteuning tijdens het spelen. Je merkt echt dat het om kwalitatieve producten gaat die geschikt zijn voor intensief gebruik op de baan. Ook de communicatie van PassaSport Tennis is top. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en alles verloopt duidelijk en professioneel. Geen onduidelijkheden of verrassingen, gewoon precies zoals je het hoopt. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met PassaSport Tennis. Goede producten, snelle levering en een betrouwbare service maken dit voor mij zeker een webshop waar ik vaker zal bestellen. Absoluut een aanrader voor iedere tennisser!
Echt Goed .
Op de site was duidelijk wat voor schoenen voor bij beschikbaar waren in mijn maat. Daarbij werden positieve en negatieve punten gegeven, waarop ik mijn keuze kon baseren. Na de bestelling werden de schoenen onmiddellijk verzonden en de volgende dag in huis. Al met al een erg goede service.
Veel aanbod, goede prijs verhouding leuke aanbiedingen én snelle verzending. We bestellen graag bij PassaSports.
Alles verloopt soepel en goed
Snelle levering en top schoenen! Ze vallen alleen wat strakker en kleiner dan aangegeven. Service is echt super!
Om één of andere onwetende reden is jullie bestelling retour gestuurd. Geen bezorger aan de deur gehad niks. Na een belletje moet de bestelling maar weer opnieuw worden gemaakt. Ipv dat ze de bestelling gewoon weer hier heen sturen. Gewoon jammer. Heb inmiddels de bestelling bij een andere partij gedaan en binnen 24 uur binnen gekregen.
Beste Frank, Wat vervelend dat het pakket naar ons retour is gezonden. Ik zie ook dat het pakket is verhinderd en dat het daarom naar ons retour is gestuurd. Excuses hiervoor. Je hebt het pakket het snelste in huis als je inderdaad een nieuwe bestelling plaatst. Ik zie dat je retour volledig is verwerkt en aan je terug is betaald.
Makkelijk te selecteren, te bestellen en de prijs is erg goedkoop
Betrouwbaar en netjes
Eerste keer besteld bij Passa. Mooie aanbieding op een padel racket die ook snel geleverd werd.
Heel blij met mijn aankoop en de snelle leveing. Ahd mijn bestelling de volgende dag al in huis!
Heel tevreden. Kon op de site makkelijk vinden wat ik zocht. Bestelling ging easy en de levering was supersnel. Netjes verpakt. Product zoals beloofd. 100% tevreden
Snelle goed levering
Snelle levering van diverse bestellingen en ook retourneren van een te klein item ging heel vlot. Professioneel en betrouwbaar.
Fijne site, heb een moeilijke schoenmaat dus 3 paar besteld en 2 heel makkelijk retour gestuurd. Allemaal top
Snelle levering, mooie set met bijpassende scheenbeschermrs. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
In eerste instantie helaas geen juiste voorraad na mijn bestelling, maar de klantenservice is vlot en vriendelijk. Zoekt uit henzelf al naar alternatieven en heb uiteindelijk na een volledige annulering een nieuwe bestelling geplaatst en deze is snel geleverd. Er is 1 klein vlekje in 1 van de shirts, maar die ga ik er proberen uit te wassen. En anders neem ik alsnog contact op erover.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.