Alles uitstekend.

Zoals vermeld in titel.

Snel

keurig op de afgesproken dag bezorgd.

Webshop die doet zoals het hoort

Vlot, efficient en duidelijk

Top spul en snel

No joke.. gewoon goed

Snel opgestuurd

Snelle levering!

De artikelen zijn snel geleverd. Ze komen dus na wat op hun website staat. Top!

Hele fijne site met onwijs veel producten. Fijne duidelijke info bij de producten en een snelle levering!! Zeker coor herhaling vatbaar!!

Supersnelle levering!

Op zondagmiddag een handbal besteld zodat onze dochter haar nieuwe sport kan oefenen. Maandagochtend ak geleverd! Heel fijn..

Super snelle verzending, en goed omschreven producten.

Super snelle verzending, en goed omschreven producten.

Super service en uitstekende producten

Wat een prachtig voetbalpakje: goede kwaliteit en snel geleverd. Er ontbrak iets; opgebeld en aangegeven dat we het nodig hebben voor Sinterklaas. Ze hebben alles op alles gezet om dat te laten slagen, en dat is gelukt!! Echt top!

Mooi product

Goed product en snelle levering. Bedrukking had slordige plekjes veroorzaakt die we zelf hebben moeten verwijderen.

snelle levering en netjes verpakt

onze bestelling werd snel geleverd, netjes verpakt.

Artikel snel in huis.Top.

Goede service!

Beste kortingen & snelste levering!

Elke levering correct verpakt en snel verzonden

Er waren wat problemen met de levering door PostNL. Hier melding van gemaakt en daar werd binnen 24 uur keurig op gereageerd! Probleem opgelost en pakket ontvangen.

Duidelijk advies en snelle levering

Ik vond het fijn dat jullie aangeven wat jullie zelf adviseren. Na bestellen had ik mijn spullen snel binnen. Goede service!

Snelle levering, leuke prijs voor een nieuwe maat bal

Mijn zoontje had een grotere maat bal nodig. Bij jullie is er veel keus, voor mooie prijzen en snel geleverd.

De volgende dag mijn aankopen al in huis! Top geregeld!

Kniebeschermers zijn top voor mijn dochter

Zijn zeer blij met kniebeschermers voor mijn dochter,product zoals verwacht

Gewoon goed

Mooie aanschafprijzen. Ik heb 3 artikelen die op voorraad waren op zondag middag besteld en kon ze maandagmiddag al ophalen bij het postnl pakketpunt.

Helemaal Top!!!

Leuke aanbiedingen. De perfecte spullen voor het korfbal. Snel geleverd!!

doen wat ze beloven

doen we ze beloven

Snelle goede service

Uitstekende snelle service

Ruime keuze in producten en toen er geen retour formulier was bijgevoegd werd dit razendsnel opgelost, top!

Avis sur Kiyoh