verkeerd artikel ontvangen

Had sleeves besteld en ik ontvang een tshirt, dus verkeerde picking in het magazijn. Hopelijk wordt het snel opgelost.

Super blij

Snelle levering goede service en ook de retourneren gaar super snel.

Nette en snelle service.

Mijn retourzending werd binnen 5 dagen afgehandeld en verzonden.

Ze doen wat ze beloven

Heb schoenen besteld. Heb die ook afgerekend. Had ze de volgende dag in huis. Het zijn prima schoenen die goed passen.

Tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service, snelle verzending.

Goede service en makkelijk

Echt een aanrader

Snelle levering van goede producten!

Overzichtelijke site, goede volledige keuze, snelle levering. Prima dus.

Heel positief

Snelle levering, goede klantenservice

Snelle levering en goeie kwaliteit

Alles verliep vlot en snel. Dag erna al in huis !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering, geheel naar wens

Bestelling geplaatst volgende dag al in huis. Helaas broek te groot en heb gebeld naar het nr wat erbij stond waar naartoe te bellen als je iets wilt retourneren en gelijk wilt bestellen in een andere maat. Maat was er die ik nodig heb en werd voor mijn gelijk gereserveerd!! Broek retour gestuurd en kreeg de volgende dag de broek in de andere juiste maat thuis. Mijn zoon blij met zijn voetbalpak en ik als moeder vindt het een uitstekende super service en heb alsnog de juiste maat te bemachtigen . Zoon en moeder allebei blij !!

Snelle en nette levering

Voor onze jongens bestel ik hier altijd mooie trainingspakken, altijd netjes verpakt en snel bezorgd.

Supersnelle levering

Snelle levering en precies de gekozen producten. Duidelijke site en prima info over levering

Volgende dag ontvangen wat ik besteld had, site werkte bij bestellen ook prima!

Duidelijke web cite veel keus meer als de winkels. het voordeel in een winkel is dat je kan passen.

spijtig

geen gratis kousen ontvangen :-(

Niet te beoordelen, pakket niet ontvangen

Pakket nog niet ontvangen ........

Een levering zoals het hoort

Een levering zoals het hoort. Netjes geleverd op de volgende dag. Model/artikel nummers duidelijk aanwezig op de goederen. Netjes verpakt, zoals je verwacht. Nette aftersales mail achteraf met een digitale factuur. Met vriendelijke groet, Tarik

Vlotte service, prima kwaliteit en veel promoties

Toppie

Speld in hooiberg gevonden

Tapijttennis schoenen van Adidas nodig, die in heel de stad Tilburg niet te krijgen waren. TennisDirect kon ze mij wel leveren en biedt de beste service, door ze ook nog eens gratis te bezorgen, nadat ik ze gepast had heb ik 1 maatje groter genomen, ook dit was weer binnen 24 uur geregeld! Gewoon Top!

Prima levering en snel

Goede site en overzichtelijk.

Snel verstuurd! Perfect wat ik had verwacht

Snel verstuurd! Perfect wat ik had verwacht