keurig de volgende dag afgeleverd

alles naar wens

bestelling de volgende dag al in goede orde ontvangen

Goed aanbod en dito service

Snel in huis, netjes verpakt. Dik in orde.

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering. Goede producten

Goeie service

Snelle levering duidelijke info kwa levering.

Perfect! Avond besteld - ochtend 8 uur thuis! Echt blij

Makkelijk en snel

Nieuwe tennishallen. Paar klikjes en de volgende dag al keurig verpakt in huis. Ik kan direct tennissen met TennisDirect.

Snel geleverd. Tenue ook laten bedrukken, dit ziet er mooi uit!

Bestellen is makkelijk, gaat snel. De levering is er ook super snel. In een woord perfect!

Snel geleverd, voor een mooie prijs

4 shirts besteld, 1 wat slordig verpakt. Verder niks mis mee.

Geweldig!

Geweldige service. Goed geholpen en ga jullie zeker aanbevelen.

Gewoon top!

Mooie acties en supersnelle verzending, de volgende dag al in huis!

Was uitstekend

Jullie hadden het snel voor elkaar snelle levering en alles op de juiste maat zoals het er bij stond ! Heel tevreden!

Altijd tevreden

Wij zijn altijd tevreden mee , goede service en snelle service

Zo snel, niet tegen te lopen.

Mijn eerste bestelling, maar verbazend goed.

Snelle en goede levering!

Het is een perfect aanbod voor een scherpe prijs! Ik heb nu binnen korte tijd drie keer besteld en meteen dezelfde dag kreeg ik het bericht dat de dag erna de levering zou plaatsvinden. Bij retourneren van de artikelen die mij niet in de smaak vielen, werd het retour bedrag binnen afzienbare tijd teruggestort. Kortom, perfecte service, perfect aanbod en goede communicatie.

Fijne schoenen.

Heb top schoenen gekocht. Blij mee. Alleen het zogenaamde kado (sportsokken) niet er bij. Jammer maar helaas. Voor de rest tevreden. Optijd bezorgd. De juiste kwaliteit.

Alles wat je verwacht!

Snelle levering, goede prijs en goede producten. Over de ASICS die ik heb besteld: goede stevige schoen en een erg leuke kleur! De schoen valt wel erg nauw. Voor mensen met brede voeten zou ik deze niet aanraden, behalve als je wil dat de schoen erg strak om je voet zit.

helemaal top

wij hebben een bestelling geplaatst en de andere dag werd deze geleverd, wat ik in mijn bestelling was vergeten was de van toepassing zijnde kortingscode in te voeren, met 1 mail werd dit direct aangepast en bevestigd. 2 dagen later was de korting op onze rekening gestort. dit noem ik nu een top service

Overzichtelijke website, simpel bestelproces en retourneren was eenvoudig.

Overzichtelijke website, simpel bestelproces en retourneren was eenvoudig.

Prima gedaan

Op tijd geleverd

Snelle en goede levering

Super snelle en goede levering. Mooie en fijne schoenen!

Snelle levering en gunstige prijs

Zeer blij met de snelle levering.

Geheel volgens afspraak!

De algehele klantervaring van bestellen tot afleveren was uitstekend

Avis sur Kiyoh