Goede en snelle service!

Ook als er iets moet worden terug gestuurd is het snel geregeld en staat het bedrag snel weer op je rekening!

Goede service.

Na retourneren de volgende bestelling weer spoedig geleverd

Super snelle en goede kwaliteit !

Overzichtelijke site met een ruim assortiment tegen goede prijzen. Snelle levering en makkelijk retourneren als een artikel niet bevalt.

Snelle en correcte levering

Alles was zoals omschreven op de site Heel tevreden!

Alles via VoetbalDirect

Vaste trouwe klant bij VoetbalDirect. Breed assortiment, snelle levering en goede service. Precies zoals een goede webshop hoort te werken. Keep it up!

Super goed.

Snelle levering. Mooie kwaliteit. Erg tevreden.

geen zaken mee doen onbetrouwbaar!!

geen zaken mee doen onbetrouwbaar!!

Fijne website, aantrekkelijke producten en snelle levering

Heel erg tevreden over deze website waar ik altijd wel kan slagen voor mijn tennis benodigdheden.

Snelle levering en goed ingepakt!

Ik had een trainingspak gekocht, prima ingepakt en sneller geleverd dan gedacht. Top service!

top service

Al enkele malen besteld en telkens snelle correcte leveringen. Ook al enkele malen advies gevraagd bij aankoop en elke keer een heel technische correcte uitleg en goede hulp gekregen. Ik kijk nergens anders meer om mijn tennis kledij en materiaal te bestellen

Er ontbrak een item bij levering maar dit werd na melding direct nagestuurd en de volgende dag toch ontvangen.

Echte aanrader om te bestellen

Dit bedrijf levert snel en goede producten. Ik ben zeer tevreden over de service! Bij retourneren wordt alles snel en netjes afgewikkeld. Een zeer tevreden klant!

Mooie spullen en snelle levering

Alles ziet er netjes en goed uit, levering is ook zeer snel . Veel keus , ben er tevreden over .

Fast and furious

Tennissnaren waren er met lightnigh speed

Steeds een prima service met top producten!

Al vele malen besteld en steeds een correcte afhandeling! Levering op tijd en indien een probleem handig bereikbaar en lossen ze het steeds op. Een aanrader

Quality very good and delivery very fast

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldig makkelijk retour snelle verzending top service.

Producten zijn zoals je ze ziet op de site

Producten = kwaliteit, communicatie = zwaar werkpunt

Snelle levering en ruime keus

Ik vind het heel fijn dat er zoveel merken in kleuren en maten te kiezen zijn, die vervolgens snel aan de deur geleverd worden. Een echte ontdekking voor tenniskleding!

Snel reagerende helpdesk

Ondanks dat mijn retourzending is kwijtgeraakt hebben ze mij altijd snel te woord gestaan en het goed opgelost.

Top winkel

Snelle levering volgende dag was mijn tenue en vest binnen Vest was te groot heb daar advies over gekregen en de maat kleiner werd al klaar gelegd Telefonisch goed te bereiken

Prima producten tegen mooie prijs

Makkelijk bestellen snel In huis

Avis sur Kiyoh