Zie hierboven
Goede service en optijd geleverd. Goede kwaliteit.
snelle en goede service. zowel van de klantenservice als de online ervaring! echte aanrader
Vond de rackets heel fijn en heb ook mijn keuze gemaakt dat ik graag de babolat stima energy wil. Hij speelt licht en makkelijk. Voor mij heel erg fijn. Bedankt dat dit zo makkelijk geregeld kon worden
Vlotte levering, kwaliteitsvol aanbod.
Het ging in eerste instantie mis. De schoenen waren afgeleverd toen ik niet thuis was. Toem ik thuis kwam, lagen de schoenen niet op de afgesproken plek. Ik heb dat gemeld en wel ditect nieuwe besteld (er zou een inderzoekmgeatart worden). Ik bestelde dus meteen nieuwe schoenen. Ik bestelde dus voor een tweede maal en betaalde ook. Daarna liet levering op zich wachten. Na een paar dagem gebeld met PassaRunning. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. De volgende dag kon ik op een andere locatie de schoenen ophalen en de tweede betaling was binnen no time terug op mijn bankrekening. En de schoenen? Lopen en zitten heerlijk. Kortom: een tevreden klant!
Snelle bezorging, erg tevreden met mijn bestelling
De schoenen zijn van topkwaliteit snelle levering goede webshop en ook nog eens goedkoop alles in 1 wie wilt dat nou niet
Gemakkelijk bestellen, snel geleverd en tevreden over aankoop.
Bestellen ging eenvoudig, alles was op voorraad en levering was top.
Paar keer iets retour gestuurd. Procedure is duidelijk en alles werkt vlot en soepel!
Al vele jaren onze go-to shop voor tennisspullen! Grote collectie, goede spullen!
Wachtwoord veranderen: "Ho, you've hit the rate limiter for the current action! Please try again later.". En dat bij poging 1 om je wachtwoord opnieuw aan te vragen. Handig!!
Beste Bart, Allereerst willen we je bedanken dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en streven ernaar onze service continu te verbeteren. Het spijt ons te lezen dat je niet tevreden bent over je ervaring. We kijken graag met je mee om dit alsnog naar tevredenheid op te lossen. We zien dat je hebt geprobeerd je retour via je account aan te melden, maar dat dit op dat moment helaas niet lukte. Dit kwam door een probleem met het inloggen op je account, waardoor je de retour niet kon aanmelden. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is geweest. Gelukkig zien we dat je inmiddels contact met ons hebt opgenomen en dat je retour met hulp van een collega alsnog succesvol is aangemeld. We hopen dat alles inmiddels naar wens verloopt. Mocht je nog steeds problemen ondervinden met je account, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
De te volgen route voor de bestelling van één of meerdere artikelen wijst zichzelf en vraagt niet om een uitgebreide toelichting. Verkeerde aanname van stappen in het traject heb ik niet ervaren
Goed en snel geleverd.
Toppie
Heb al meerder spullen voor hardlopen gekocht. Zeer breed assortiment met altijd mooie aanbiedingen in alle prijsklassen. Wordt snel en netjes geleverd. Zowel schoenen als kleding en accessoires gekocht en overal tevreden.
2 artikelen apart van elkaar besteld, met een tijdsbestek van 10 minuten, en dat is niet samengevoegd waardoor ik 2x verzendkosten moest betalen,
Beste Max, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om de beoordeling in te vullen. We kunnen pakketten helaas niet samenvoegen omdat alles geautomatiseerd loopt. Zodat jij het pakketje zo snel mogelijk krijgt. Neem in het vervolg even contact met ons op over de verzendkosten, dan kunnen we even met je meekijken. Voor nu wil ik een uitzondering voor je maken en eenmalig de verzendkosten aan je terugbetalen. Let er in het vervolg op om de artikelen samen te bestellen, dan betaal je maar eenmalig verzendkosten. Veel plezier met de artikelen!
Prijs, kwaliteit verhouding goed.
Duidelijke site. Snelle levering. Alleen jammer dat je het artikel niet kosteloos kan omruilen voor een andere maat. Nu moet je helaas retourkosten betalen.
Eenvoudig en doordacht De website van Passasports is heel goed in selecteren voor jou wat je zoekt. Met de verschillende functies kleur merk etc kom je snel bij jouw selectie. Top. Ook het betalen en ontvangen en indien nodig retourneren is prima geregeld.
Tevreden over ruime aanbod, scherpe prijsstelling t.o.v. andere aanbieders. Levering was snel.
Niets op aan te merken en goede service
Binnen 1 dag geleverd.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.