Réponse du propriétaire de l'entreprise
Goedemorgen Herman,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
In je beoordeling geef je aan dat DHL het pakket niet heeft afgeleverd. We vinden het vervelend om te lezen dat je z'n ervaring hebt gehad met DHL.
Ik zie op de track en trace link dat de bezorger aangeeft jullie te hebben gemist waarnaar het uiteindelijk naar een DHL pakketpunt is gebracht. In je beoordeling geef je aan dat je gewoon thuis was en daarom zal ik een klacht indienen bij DHL. Ik zie dat het pakket inmiddels al wel is opgehaald bij het DHL servicepunt en ik wens je dan ook veel plezier met de artikelen. Voor het ongemak zal ik een korting van €7.50 terugstorten op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst.