<b>Pluspunten</b><p>Prima prijs/kwaliteit</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering met updates van de status</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Groot aanbod van gerenommeerde merken en snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog geen kunnen bedenken.</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, en handgeschreven kaartje bij mijn hardloopschoenen..heel netjes!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending, super prijs/kwaliteit verhouding.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling snel en netjes op tijd geleverd.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De dubbele afschrijving van Afterpay, welke ik nog steeds niet terug heb ontvangen.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Correct super snel in levering ik ben heel tevreden groetjes uit België!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle en goede levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Het artikel ziet er goed uit ,en snel geleverd .TOP!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie, duidelijke webshop. Je hoeft geen account aan te maken. Snelle bezorging. Persoonlijke aandacht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen. Ga zo door!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, veel verschillende artikelen leverbaar in veel kleuren</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website, snelle levering. Ook retourneren ging makkelijk</p>

<b>Pluspunten</b><p>Orderafhandeling prima geregeld. Goede communicatie.</p>

Score: 9

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Mooie en overzichtelijke site. Je kan goed zien wat er wel en niet meer is op voorraad.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Rode halfhoge sokken in assortiment</p>

Supersnelle en correcte levering

Eenvoudig te bestellen en de andere dag al geleverd. Tip: miste op de site wel info over de pasvorm van het merk. Ik heb gegoogled hoe dit merk valt en zodoende halve maat groter besteld dan mijn normale schoenmaat.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Lage prijs, goede kwaliteit, maar ik zag toch wel super lichte beschadeging rond de dingen waar mijn veters aan gebonden zijn. Snelle bezorging.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog lagere prijzen zo wel leuk zijn.</p>

Gewoon top

Makkelijk dingen te vinden en gratis te retouneren.

Avis sur Kiyoh