goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Keurige levering! Nette prijs!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen op dit moment</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Contact via Whatsapp zeer fijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maat van shirt komt niet overeen. M besteld is eerder kleine S of XS. Shirt bedrukt dus duur grapje zo.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede deskundige service</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending en goede informatievoorziening!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prima afhandeling en geleverd zoals verwacht</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen bevestigingsmail gehad van de bestelling , dat vind ik altijd wel fijn dan weet ik of het goed is gegaan en zeker als ik gelijk moet betalen .</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Reageren snel bij vragen. Groot aanbod. Snelle verzending.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen e-mail ontvangen van retoursticker</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed product</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>ze hebbeb lekker grote maten super</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snel reacties bij bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een beter communicatie na de bestelling. Ik moest zelf bellen 2.5 weken later om te vragen waar zit mijn bestelling.</p>

Snelle service, makkelijk te retouneren zonder allerlei administratieve rompslomp

Snelle service, handige verpakking in geval van evt. retourneren en zonder allerlei administratief gedoe zoals aanmelden en/of retourformulieren te retourneren.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, je krijgt wat je besteld.</p>

<b>Pluspunten</b><p>d</p><b>Verbeterpunten</b><p>x</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Retour keurig afgehandeld.</p>

Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Top! Vlotte levering en goede retour service. Even vlot een tweede bestelling kunnen plaatsen in de juiste maat!</p>

Score: 10

Topshop

Veel expertise in huis, word altijd goed geadviseerd en geholpen, vriendelijke mensen op de werkvloer

Avis sur Kiyoh