Laden reviews...
2.633 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La maggior parte delle recensioni elogia la consegna rapida, i prezzi competitivi e un servizio affidabile. I clienti menzionano spesso un processo di ordini semplice e una comunicazione chiara. Alcune esperienze segnalano ritardi nella consegna o resi, ma l'impressione generale resta positiva. In sintesi, la soddisfazione riguarda la qualità del prodotto e il rapporto qualità-prezzo.
Ik bestelde het oranje shirt voor mannen en een oranje set voor mijn dochter. Beide met bedrukking. Alleen is de bedrukking niet in de juiste stijl gedaan. Wel snel geleverd maar niet tevreden met de bedrukking.
Beveelt niet aan
26 June 2026
Robin van Eijk
Den Haag
Ik er graag ik ben al jaren een tevreden klant! ;) Laatste keer namen ze weer rustig de tijd om mij te helpen en te adviseren, heel fijn!
PassaPadel
Wouter
Hendrik Ido Ambacht
Strakke prijs Pakketje 5 dagen na bestelling laten leveren en stipt op tijd Doe zo voort! Zeer tevreden klant
Kurt
Nieuwpoort
100% tevreden
Luciano
Amersfoort
Ik heb een voetbal besteld. Ondanks dat de bal iets duurder was dan bij andere winkels, toch gekozen voor Passasports ivm de snellere levertijd. Bestellen ging soepel. Helaas is de bal niet de volgende dag geleverd, maar een dag later. Dat is jammer.
J
Sital
Snelle bezorging en product was prima.
petra
Muiden
SNELLE LEVERING, GOEDE KWALITEIT
Lourus
Westkapelle
Bestelling is heel snel opgepakt en het bestelde racket als een raket bezorgd :-)
Ramon
Rotterdam
Goede service en een scherpe prijs
Deniz
Zutphen
Ik was nog even snel op zoek naar een voordelig "oranje" shirt, uiteindelijk terecht gekomen bij PassaSports. Zelfs in deze drukke tijden leveren ze snel en dat voor concurrerende prijzen !
Erwin
Groningen
Voor 21.30 uur besteld, de volgende dag geleverd. Niet juist, schoenen pas 2 dagen later kunnen ophalen. Natuurlijk afhankelijk van dhl, dus niet op website vermelden voor 21.30 uur besteld, volgende dag in huis
Paul van Rens
Son en Breugel
Jammer dat wat ik gevraagd had en besteld dat het verkeerd was geleverd, communicatie daarna was prima
Huib
Ammerzoden
Er is een grote keus in sportartikelen tegen een zeer concurrerende prijs t.o.v. andere aanbieders. Mijn bestelling is volgens afgesproken tijd geleverd en van prima kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.
Piet
Prima afwikkeling van bestelling
PassaKorfbal
Hanneke
Utrecht
Goede prijs voor mooie New Balance hardloopschoenen.
Antoinette
Eindhoven
Overzichtelijke website, ruim aanbod, goed te vergelijken en scherp in prijzen.
Marco
Venlo
Top site.. heel veel keus..mooie aanbiedingen..snelle levering..alles perfect ..
Nancy
Maastricht
Artikel te laat ontvangen
PassaHockey
Beveelt niet aan
Yvonne Elderen
Oosterhout
Beste Yvonne,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
Wat vervelend dat je het pakket niet hebt ontvangen op de datum die met je is gecommuniceerd. We doen ons best om het pakket optijd bij je te leveren. Helaas zijn we afhankelijk van de vervoerder. Ik zie dat het pakket optijd is verzonden vanuit ons magazijn. Helaas heeft het pakket bij de vervoerder vertraging opgelopen. Wij geven aan voor 21.30 besteld de volgende dag in huis. Deze belofte wordt meer dan 95% waargemaakt. Bij je pakketje is er helaas vertraging opgelopen waardoor het later is geleverd. Excuses hiervoor.
Mocht je door de vertraging de tas niet willen behouden, dan kun je de tas kosteloos naar ons retour sturen.
Anders veel plezier met de tas!
Ik heb een goede ervaring gehad bij mijn bestelling laatst. Mijn pakket was snel binnen en mijn vragen werden snel en netjes beantwoord.
Jevon
Deventer
Het was self geleverd. En een goede pasvorm van de shirts. Ben heel goed tevreden. Bedankt.
Ine
Vorstenbosch
Makkelijk bestellen, goed aangekomen, makkelijk retour sturen.
PassaHockey
Stijn
Rotterdam
Snelle verzending en goed en zorgvuldig verpakt.
PassaPadel
Borlijn
Maassluis
Netjes op tijd geleverd tegen een mooie prijs, ben er blij mee. Groet, Nico.
Nico
Elshout