Snelle levering, scherp geprijst

Hardloopschoenen besteld bij Passarunning. Deze waren elders 40€ duurder. Blij met de snelle levering en goede prijs!

Betrouwbaar

Bestelling was eenvoudig en duidelijk!. Artikel is netjes en volgende dag afgeleverd.

Goed!

Bestelling gedaan van een complete set hockeyspullen (losse artikelen bij elkaar) en het is precies zoals gezegd, de aankomende dag bezorgd. Onwijs blij mee! Bedankt voor de service.

• Geshopt op PassaHockey

Goede snelle levering netjes verpakt!

Pakketje werd mooi op tijd geleverd en was keurig verpakt.

• Geshopt op PassaTennis

Prima service snelle levering

• Geshopt op PassaPadel

Zeer tevreden met mijn bestelling

De levering was snel en zorgvuldig. Ik ben erg blij met mijn padelracket. Goede kwaliteit ook en het spel wordt er gelijk beter van.

TOP

Snelle levering, goeie service!

• Geshopt op PassaVolleybal

Geweldig, super mooie trainingsbroek die perfekt zit

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering, goed product en prijs/kwaliteit

De padelschoenen kwamen snel binnen, zijn zoals verwacht voor een scherpe prijs/kwaliteit

• Geshopt op PassaPadel

Snelle levering en goede spullen

Groot assortiment en goede kwaliteit. Snelle levering.

• Geshopt op PassaRunning

Super snel en goede prijs

Ik heb onlangs witte trainingssokken besteld bij Passa Sports en ben erg tevreden over mijn aankoop. De levertijd was snel; mijn bestelling werd vlot verzonden en netjes geleverd. De sokken zitten comfortabel, sluiten goed aan en blijven tijdens het sporten goed op hun plek. De kwaliteit voelt stevig en duurzaam aan, ook na het wassen blijven ze mooi in vorm. Daarnaast is de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor bestellen eenvoudig en prettig verloopt. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede basics met snelle service!

Goede service en feedback

Goede service en klantvriendelijk

• Geshopt op PassaVoetbal

Prima service en snelle levering

Blij met m'n aankoop

Ik vond mijn NB1080 schoenen snel met de goede maat. Levering liet ook niets te wensen over. Later nog teruggekomen voor de HRM600 waarbij ik tevens een running short meebestelde. Hier het gemak van het maatadvies ondervonden.

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering en goede prijs

Beste prijs wat ik online kon vinden en de volgende dag geleverd!

• Geshopt op PassaRunning

Schoenen en sokken op tijd geleverd, alleen geen voordeelprijs voor de sokken gekregen, heel jammer

Goede snelle service

Zeer betrouwbaar

• Geshopt op PassaKorfbal

Veel keuze, snellw levering. Geen poespas.

• Geshopt op PassaHandbal

Snel geleverd en top ballen

Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig bezorgd. De padelballen zijn top!

Niks mis mee

Het bestellen ging gemakkelijk en het was snen in huis.

• Geshopt op PassaRunning

Alleen was het product er niet de volgende dag maar een dag later wat nog net op tijd was omdat ik juist bij jullie besteld had vanwege de snelle levering die ik dit keer nodig had

Eerlijke shop

Ik heb met een eerlijke shop zaken gedaan daar wordt ik heel blij van ik raad het iedereen aan

• Geshopt op PassaVoetbal

Levering was snel en volgens afspraak .Ga volgende keer zeker weer bij PassaSport.

• Geshopt op PassaRunning

Mijn nieuwe hardloopschoen hier online besteld. Goede duidelijk uitleg over de verschillende type’s van HOKA dat gaf voor mij de doorslag ze hier te bestellen. Nu al een paar keer op gelopen naar volle tevredenheid.

• Geshopt op PassaRunning

Besteld en volgende dag geleverd. Top service en goede prijs kwaliteit verhouding

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire