Snelle levering van heel fijne Saucony runners!

Vervangende Saucony schoenen gezocht en gevonden. Snel geleverd, kan nu weer een jaar vooruit!

Snelle levering en duidelijke website. Volgende keer graag weer!

Mooie hockeytas

Als cadeau een hockeytas gekocht. De bezorging door DHL liet te wensen over, maar werd prima afgehandeld na een telefoontje met jullie.

Top kwaliteit. Snelle service. Scherp geprijsd

Al jaren een tevreden klant.

Snelle en efficiënte levering

Snelle en efficiënte levering

zeer tevreden

De HOKA schoenen op tijd geleverd. Dat voelt goed. Ben zeer tevreden met het gebruik van de schoenen.

Snelle levering maar bezorging is een probleem

De leveringen zijn snel. Als ik veel ballen bestel worden het meerdere pakketten. Omdat we niet altijd open zijn geef ik een voorkeur bezorgpunt op. In de praktijk worden die pakketten echter bij meerdere bezorgpunten bezorgd. Erg onhandig! Verder vind ik het nog steeds onbegrijpelijk dat we als tennisvereniging geen account kunnen hebben. Alleen privé accounts.

Superrrr mooie slippers .. goede maat en pasvorm .. goede Service en snel bezorgd .. was makkelijk en duidelijk te bestellen ..

Snel, makkelijk, goede prijs

Het was makkelijk te vinden, het was snel thuisbezorgd en het is een goede prijs, vergelijkbaar met decathlon, maar betere producten.

Perfect!

Perfect, van begin tot eind. Bestelproces, verzending, snelheid, kwaliteit, helemaal tevreden!

100 % tevreden . Goede prijs- kwaliteitverhouding snel geleverd

Uiterst tevreden. Padelschoenen besteld en volgende dag in huis. Goede prijs.

Snel levering, mooie schoenen voor een goede prijs.

Goed product voor een goed prijs. Snel geleverd.

Prima bedrijf.

Een klantenservice die bij problemen goed en positief met de klant meedenkt

Hardloopschoenen kun je overal kopen. Het onderscheid wordt hier gemaakt door het zeer snel terugbetalen v.d. aankoopsom als een artikel (verkeerde maat) door de klant wordt teruggestuurd. Ook bij hardloopschoenen die veel te snel (na 2 maanden gebruik) kapot gaan werkt de klantenservice actief mee. Er worden geen onnodige en irritante blokkades opgeworpen. Na foto's v.d. beschadigingen worden de schoenen teruggenomen en het aankoopbedrag vlot terugbetaald. Verder reageert de klantenservice snel op vragen en denkt in positieve zin en oplossingsgericht mee met de klant.

Goed, snel tegen een goede prijs

Ook grotere maten zitten in het assortiment van RunningDirect.nl. Productomschrijving is duidelijk. Mijn schoen waren snel en eenvoudig in huis. Thx!

snel en betrouwbaar

order super snel geleverd; ik heb twee verschillende merken/ maten gekozen, eentje heb ik het terug gestuurd wegens te kleine maat (was geen groetere beschikbaar, dacht toch even proberen), geld was heel snel teruggestort. Het zou wel prettig helemaal niets te betalen voor de retour

Goeie ervaring

Goed advies en een snelle levering

Mooie schoenen voor een mooie prijs

Mijnnieuwe tennisschoenen werden stipt op tijd geleverd. En ik vind ze heel er mooi. De prijs dus ook.

Super service

Levering gaat super snel Retourneren gaat ook heel fijn indien dat nodig is.

Snel en correct geleverd

Product volledig naar verwachting en zeer snel ontvangen

Niet zo goed.

Tennissokken besteld 43 -46 Wat krijg je 34 -38 Staat er bij 43-46 nog op voorraad. Bij iemand anders opnieuw besteld omdat ik ze cadeau ga geven

Website prima, verpakking minder broek zit vlek

Het bestellen en de bevestiging- track en tracé was prima. Het pakket is gescheurd aangekomen waardoor de broek al een vlek heeft opgelopen! Bij de afhaallocatie gaf dhr aan; zo is het binnengekomen, bij DHL kom ik niet verder dan, het is zo.. Zonde want je hebt niets aan een vieze broek.

Snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Perfect!

Daadwerkelijk de volgende dag een keurig verpakt tennisracket bezorgd. Top product, top service!

Mijn bestelling is perfect geregeld.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire