Zeer goed, alles top!

‘S avonds om ca 20.15 uur besteld en de volgende morgen rond 09.00 al in huis! Goed product, exact zoals weergegeven.

Duidelijk, snel en netjes afgeleverd!

‘ s avonds voor een mooie prijs een voetbalshirt en bijpassende sokken voor mijn dochtertje besteld en de volgende dag werd het al thuisbezorgd! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben!

Goede service en fijn contact

Een paar voetbalschoenen besteld, maar was een halve maat te klein. Ik heb de instructies gevolgd die op de factuur stonden in mijn pakketje. D.m.v. de klantenservice mijn voetbalschoenen geruild met een halve maat groter. Een paar dagen later kwamen de andere schoenen netjes aan.

<b>Pluspunten</b><p>Goede produkten, snelle levering</p>

Duidelijke site, goed aanbod

Vlotte afhandeling van de order

Prima op tijd!

Snelle levering van mijn product. Ben alleen in de keuze fase dus niet zeker of ik het behoud. Kom zeker terug..

Super snelle levering

Tennisschoenen en -sokken gekocht. Werden de volgende dag al geleverd, super snel! 👌🏻

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goedkoop en goede en snelle communicatie per e-mail.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>snelle reactie en afwikkeling als er toch iets niet zo gaat als het zou moeten gaan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Verzorgde site en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd en goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Andere bezorger nemen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en uitgebreide collectie</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets op aan te merken!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel</p>

Snelle levering, goede kwaliteit shirts.

Goede kwaliteit, leuk was dat we tijdelijk gratis de shirts konden laten bedrukken. Ziet er perfect uit. De levering duurde door het bedrukken iets langer, maar dat is logisch. Evengoed nog geleverd binnen 3 werkdagen!

Vlotte probleemloze afhandeling van bestelling

We kwamen tot de ontdekking dat een K-Swiss sportschoen die me uitstekend bevalt omdat die breed uitvalt nauwelijks meer verkrijgbaar was in mijn maat. TennisDirect had gelukkig nog een paar met een mooie korting. Direct besteld en snel zonder problemen afgeleverd op ons vakantieadres. Enig minpuntje: de postcode werd niet automatisch herkend en moest met de hand ingevuld worden.

Altijd snel en bezorging keurig op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede nette service, snel geleverd op PostNL afhaalpunt, fijne afhandeling retourzending</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Stipt met levering en goede updates ervan</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire