<b>Pluspunten</b><p>Snel en overzichtelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Klantenservice is zeer klantvriendelijk en behulpzaam, snelle goede service.

Ik had waardebonnen gewonnen waarvan de kortingscodes niet werkten op de website. Even de Tennisdirect klantenservice gebeld en het werd direct veholpen zodat ik meteen een bestelling kon plaatsen. Prima service.

Goed!

Prima, niks op aan te merken! Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie zowel via mail als telefoon. Verzendkosten werden netjes terugbetaald , na een retour die me niet beviel. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Hier scoor je mee !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tijdens de solden nog dieper gaan in de kortingen , het gamma met kortingen is eigenlijk vrij beperkt vind ik.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Good delivery service. Im also glad with what i bought. Good quality</p>

Voorziet de klant in zijn/haar behoeften.

TennisDirect in Zoetermeer heeft een grote voorraad. Doordat er binnen- en buitenbanen aanwezig zijn, heb ik meteen tennis racquets kunnen uitproberen. Ideaal! Medewerkers helpen je graag en denken met je mee. Super!

Zeer snel en correct !!! eerlijke prijzen ! aanrader

Zeer snel en correct !!! eerlijke prijzen ! aanrader

Goede service en snelle levering

Prima bestelprocedure, snelle levering

Very nice

Kan ik niets slecht op aanmerken. De ene dag besteld, de volgende dag al binnen.

vlotte correcte levering

prima website met mooie aanbiedingen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en mooi ingepakt!</p>

Score: 8

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>om 21:56 besteld en toch de volgende dag om 11:30 in huis! goede kwaliteit en goed verpakt.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Eerste kennismaking is goed. Levering volgens planning.</p>

Altijd prima in alle jaren dat ik zo nu en dan wat bestel

Als ik dan een verbetertip mag geven: ik zocht schoenen die aan de voorkant lekker ruim zitten. Misschien iets met een zoekfunctie op pasvorm, materieel en dat soort dingen. Dus nog verder verfijnen.

Duidelijk, snel, betrouwbaar

Hockeyschoenen voor mijn dochter besteld in maat 38. Dit bleek toch iets te klein te zijn. Mijn vrouw heeft gebeld om te vragen hoe dit het beste omgeruild zou kunnen worden. Dit is uitgelegd en mijn vrouw heeft doorgegeven welke maat het dan wel moest zijn en zij heeft het retourbewijs gemaild en zo hoefden we niet opnieuw een bestelling en betaling te doen.

Slecht product

Kwaliteit echt onder de maat helaas, met name van de personalisatie. Wel snel contact en snelle verzending!

Amazingg!!

Ik had een hockeyshirt besteld, deze was te groot maar de mensen hielpen me zo goed! En vriendelijk dat ze waren, ook hebben ze gezorgd dat ik nu een nieuwe krijg en met naam erop want dat is nu ook gratis terwijl ik m dan pas krijg ik augustus! Echt beste hockey site ever!

<b>Pluspunten</b><p>heel te vrede</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goed product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>perfecte service, snelle levering en ook snelle retour afhandeling.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Handig retour Geen bezorg- en retourkosten</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire