goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering. Hardbandjes zijn mooi. Erg blij mee.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee.</p>

Goede levering, mooie spullen

Mooie tennisspullen te krijgen. Levering gaat snel en duidelijk. Retour sturen is ook eenvoudig. Voor herhaling vatbaar.

Top Service en betrouwbaar

Trainingssetje van Inter Milan gekocht voor mijn zoon. Maat was niet goed. Stond in de beschrijving duidelijk hoe je het moest ruilen en na 1 telefoontje naar de klantenservice ( ook geen lange wachttijden ) was alles geregeld. Fijn dat het ook op deze manier kan. Top voor elkaar VoetbalDirect.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, mooie pasmaat, precies hoe ik het had verwacht.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website. Overzichtelijk. Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

Goede en snelle service

Het is op de website gemakkelijk navigeren, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. Het bestellen en betalen ging prima en de bestelling werd snel verzonden.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering. Goede service en zeer klantvriendelijk.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Het is een minder gebruikelijk proces dan andere shops, maar wel helemaal OK! De collectie is heel uitgebreid. Via mail of telefoon worden zaken op persoonlijkere manier geregeld. Dat vind ik een fijnere manier dan volledig geautomatiseerd en anoniem. Is vertrouwenwekkend. Ook zijn de verwachtingen goed gemanaged en helemaal waargemaakt. Shirt dat later zou worden geleverd dan de ret van de bestelling, bleek nog langere levertijd te hebben en men peilde of ik het shirt nog wilde of afbesteld kon worden. Ik had al een geschikt shirtje in eerste deel van de bestelling gevonden dus afbestellen. Dit was de eerste keer dat ik bestelde en dan lijkt het vreemd dat het alleen om het aantal artikelen gaat die je terugstuurt en niet om welke. Maar het werd me telefonisch uitgelegd dat er handmatig deel in het proces zit waardoor het wel allemaal goed wordt geadministreerd. Geld van geretourneerde spullen is ook snel volgens afspraak teruggestort. Dus ik ben tevreden alles conform de wat beloofd was.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Welicht toch aan klanten ook in retourproces duidelijk maken waarom voor retouren alleen het aantal artikelen moet worden opgegeven.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle correcte levering</p>

Duidelijke updates en snelle levering

Itt andere sites maakt tennis direct het "vandaag bestellen morgen leveren" wel waar. Je krijgt duidelijke info waar het pakketje is en ook een melding als het is afgeleverd. Verder was de info op de site erg makkelijk en duidelijk.

Perfecte service

Snelle levering en goede communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>-Prima prijs -snelle verzending en retourverwerking</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Had zondagmiddag besteld en het werd al maandagmiddag geleverd, snelle service!</p>

Snelle levering en overzichtelijke site!

Super leuke en aantrekkelijke prijzen voor tenniskleding, rackets en verschillende accessoires!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en prima product.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie op mijn vraag, zelfs s avonds via mail! Makkelijk met bestellen en wordt snel geleverd. Zit altijd een leuk handgeschreven kaartje bij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Assortiment zou breder mogen, wijk toch nog wel eens uit naar een andere webshop terwijl ik het liefst alles bij handbalshop.nl zou willen kopen.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering en de persoonlijke aandacht in de vorm van een handgeschreven kaartje wordt zeer gewaardeerd!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, op tijd geleverd.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en retourservice</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snelle levering! Fijne terugstuurgarantie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire