perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>- Commande livrée rapidement - Retour facile - Service très réactif Bref, à recommander !</p>

Ik heb een aantal keer mijn hockeystick bij hockeydirect besteld. Ik had een stick besteld waar een productiefout in zat deze heb ik kunnen retourneren en heb een nieuwe ontvangen. Deze is nog een keer kapot gegaan, omdat bleek dat in het hele model een fabricagefout zat van deze serie. Deze kon ik nog een keer zonder problemen retourneren en heb opnieuw een nieuwe stick ontvangen. Kortom heel blij mee, goede klantvriendelijkheid!

Vrijdagmiddag besteld zaterdagmiddag in huis!

Prima en op tijd geleverd. Werd direct bij de buren afgegeven gezien ik zelf niet thuis kon zijn.

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>goeie snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>heel veel verpakkings materiaal.</p>

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit.

Ik heb al meerdere items besteld via Hockey Direct. Ze leveren snel en hebben de laagste prijs. Daarnaast ook nog een keer geld terug gekregen ivm laagste prijsgarantie! Kortom een zeer tevreden klant!

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede beschrijving van het product</p><b>Verbeterpunten</b><p>leveringstermijn iets langer dan bij gelijkaardige firma's</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Als de producten op voorraad zijn snel geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 8

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Erg goeie service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering en goede kwaliteit</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling ging makkelijk. Daarna wilde ik nog wat aanpassen. Dit kon ik eenvoudig via WhatsApp regelen. Pakket werd netjes de volgende dag geleverd. Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>in de avond bestelt, in de middag geleverd, beste. keuze schoenen, prima webshop</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alles top</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Correct en op tijd geleverd</p>

Had iets besteld wat naderhand toch niet wat ik zocht,heb het retour gestuurd en werd op een op een goede manier afgehandeld zodat ik het betaalde bedrag weer op mijn rekening werd gestort.

Zeer goede ervaring en een ongelofelijke snelle en betrouwbare levering

Goede site, snelle levering en goede kwaliteit.

Makkelijk en snel!

Makkelijke besteltijden, snelle levering en goede communicatie!

Makkelijk, snel, en je wordt goed op de hoogte gehouden

Makkelijke website, snelle service, en je wordt goed op de hoogte gehouden of je bestelling gereed is en waar deze uit hangt.

Zeer snelle correcte levering!

Zeer snelle correcte levering!!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, Vriendelijke klantenservice, Aftersales is goed, Goede ervaring gehad met retour</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle afhandeling en verzending, leuk dat persoonlijke kaartje bij de bestelling</p>

Score: 10

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudige manier van bestellen en duidelijk overzicht van de producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wijzigen van leveradres is niet mogelijk na fout. Voor 22U bestel is niet effectief volgende dag. Bestelling geplaatst op donderdagnamiddag, levering pas maandag!</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire