<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Betaalbaar snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Verpakkingsmateriaal op maat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Schnelle Lieferung Tolle Angebote mit guter Qualität</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle service ! Ondertussen al veel reclame gemakkt voor de beachsocks die ikzelf ook bij jullie besteld had !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Spijtig dat je voor kleinere bedragen toch redelijk veel verzendingskosten moet betalen . Gelukkig had ikzelf een aantal stuks nodig en heb ik ze niet moeten betalen .</p>

<b>Pluspunten</b><p>zeer snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel, goed en prima service.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had geen mail ontvangen met de track en trace code, maar het pakket was wel gewoon verstuurd.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>1st class product, delivered super quickly. Truly satisfied, thanks a lot!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Bent erg blij met mijn schoentjuhs</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel snelle levering. Netjes verpakt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, groot assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>beter beschrijven hoe het product valt. ik had een tennis trainingspak van nike bestel, xl, en deze was zo klein, ik had warschijnlijk een xxxl nodig gehad. valt klein en kort had handig geweest</p>

<b>Pluspunten</b><p>Hele goede kwaliteit en heel vriendelijk !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb (onder andere) 1 bestelling gedaan waarbij ik geen mails kreeg en dus maar moest afwachten wanneer het pakketje binnen kwam. Dit was eenmalig, meestal worden de mails goed verstuurd! Hopelijk was dit de laatste keer!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle leveribg Mooie spullen Goede prijs Vriendelijke mailtjes</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Het is een fijne, duidelijke site en ze bezorgen mega snel, wat ik persoonlijk heel fijn vind.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed verpakt.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Ik bestelde een oranje tennisrokje en toen stuurden men een rood rokje. Er stond zelfs een sticker met rood op de verpakking. As antwoor gaf men dat de kleur niet geheel rood was. Zat tussen oranje en rood in. De kleur was harstikke rood. Ik bestel een zelfde rokje maar dan een donkerblauwe en dat wordt mij gemeld dat ik 5,95 euro moet bijbetalen. Ik wacht al vanaf 14-5-2019 op een nieuw rokje. Ik vind deze service niet goed. Ik heb geen foute bestelling gestuurd. Ik heb al vaak artikelen bij Tennis Direct besteld en ook de kans op het winnen van een waardebon van 100 euro is nihil. Ik geloof niet zo in dit verhaal.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Service is 110 % geweldig hoe er met klanten om gegaan wordt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Hele handige, overzichtelijke site! Supersnelle service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wat mij betreft , is hockeydirectt een aanrader</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Duidelijke communicatie, ook over retourzending!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Doet zoals het belooft. perfecte levering!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Juiste product op juiste tijdstip afgeleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie, fijn retourbeleid</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire