<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, precies volgens verwachting.</p>

<b>Pluspunten</b><p>- Snel en compleet geleverd - Simpel retourneren dmv bijgevoegd retourformulier en adressticker - Het retour gestuurde snel op mijn rekening - En dan ook nog eens telefonisch zeer vriendelijk geholpen! Dat is alles wat ik kan wensen.. TennisDirect?: Dikke 10!</p><b>Verbeterpunten</b><p>GEEN !!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering goede pasvorm zoals website beloofd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Mooie producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>De belachelijke hoge verzendkosten</p>

<b>Pluspunten</b><p>hele duidelijke communicatie over de levering. prima en netjes geleverd. hele mooie sticks. mijn zoontjes zijn er heel blij mee. goede informatie over welke stick te kopen en welke maat.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle verzending zelfs als er een bestelling geplaatst wordt op een feestdag (1 mei). Pakje ontvangen op 2 mei.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mij : GEEN</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Súpersnelle levering, goede prijs voor het product dat ik zocht</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb het niet kunnen ontdekken, maar heb ook pas één order geplaatst ;-)</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>- goede collectie met een scherpe prijs. - snel verwerking van de bestelling en inderdaad de volgende dag alles binnen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen, snelle levering, bevestiging van ontvangst per mail bij retouren en snel tegoed terugbetaald.</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ik word iedere keer heel netjes geholpen</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>goed op tijd geleverd!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, pakketje snel bezorgd op plaats van bestemming.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het maakt niets in prijs uit of je een pakketje thuis laat bezorgen of op gaat halen bij een ophaalpunt. Bij de meeste bedrijven is dit wel, zo kunnen mensen toch zonder verzendkosten blijven bestellen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Heel vriendelijke bediening, we komen zeker nog eens langs.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle bezorging zoals beloofd, de volgende dag. Kleding netjes en goed verpakt. Bij retourzending het bedrag binnen paar dagen teruggestort op rekening. En mooie actie's m.n. wat betreft kleding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor wat betreft mijn ervaring met Tennis Direct zie ik geen verbeterpunten. Men doet wat wordt beloofd.</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijk aangeven wat de levertijd is.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service. Goede kwaliteit.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, correcte afhandeling van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets beter/meer communiceren over een retour.</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, nette prijzen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnel geleverd. Goedkoop en zonder verzendkosten !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire