<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, Makkelijk retourneren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij de rokjes zou het fijn zijn als er een optie is om te selecteren of er een zak voor de ballen in het broekje eronder zit. Ik wil altijd een zak/ optie op het broek om de ballen in te stoppen. Dat kan ik hier niet selecteren. Gevolg, iedere rok aanklikken en het rokje bestuderen of de omschrijving lezen. Dat kan beter :)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij TennisDirect vind je een groot aanbod van tenniskleding, -schoenen, -rackets en -accesoires. Het is eenvoudig te bestellen en alles wordt keurig en vlot bezorgd. Een aanrader.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs, en volgende dag geleverd. Top</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer vlugge levering</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit producten en goede en snelle service</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle service en prima telefonische bereikbaarheid en ondersteuning.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel en correct</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets opgemerkt</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Mooie foto's & vormgeving van de website Gratis retourneren Fijne kortingsacties</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer informatie over welke schoenen geschikt zijn voor je (want er zijn veel verschillende soorten noppen en ik weet niet welke noppen het beste bij mij passen) Meer informatie over gripjes en welke grip je waarvoor gebruikt (ik bestelde nu een nieuwe basisgrip, terwijl ik eigenlijk een extra gripje wilde om mijn stick dikker te maken, maar dat gaat lastig met een extra basisgrip) Een puntensysteem waarbij je bij elke aankoop punten spaart waarmee je later korting kan krijgen Misschien bij hockeysticks aangeven welke (Nederlandse) international ermee speelt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, uitgebreid assortiment</p>

<b>Pluspunten</b><p>Groot assortiment, snelle en correcte levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levertijd.</p>

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Retourservice veel te veel werk en ingewikkeld! Alleen dat al is een drempel om er ooit nog een keer te bestellen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Juiste informatie en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar wat betreft levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>extra filter voor shorts MET binnenbroek..</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, comfortabele schoenen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering. Top kwaliteit. Thanks</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prima bezorging</p><b>Verbeterpunten</b><p>Stuur meteen na het bestellen van producten een bevestigingsmail ik kreeg die pas na 5 dagen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire