<b>Pluspunten</b><p>Grote sortering en hele snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Super snel geleverd. Top product</p><b>Verbeterpunten</b><p>Had graag wel een mailtje ontvangen wanneer mijn pakketje verzonden werd. Nu kreeg ik van postNL ineens een mail dat ze eraan kwamen en kon ik niet meer thuis zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levering keurig op tijd volgens afspraak</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verpakking kan aanzienlijk kleiner</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Gewoon goed bereikbaar heldere website snel retouren verwerkt en geld terug top.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, duidelijke site, snelle afhandeling bij retour, sportschoenen zoals op de foto's.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retourformulier en retour etiket meesturen bij bestelling. Of retourformulier online invullen zonder printen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelheid van afhandeling orders</p>

<b>Pluspunten</b><p>Netjes op tijd geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Veel aanbod, snelle levering, vriendelijke en meedenkende medewerkers van de klantenservice. Ze reageerde snel op mijn vraag en we hadden heel snel toch nog een maatje groter schoenen. Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen verbeterpunten</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en producten in goeie staat</p>

<b>Pluspunten</b><p>Komt afspraken na</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maatvoering duidelijker aangeven. Sportbroek met naam voor mn dochter besteld. Ze heeft normaliter een L. De geleverde broek kan echter makkelijk voor een XL of XXL door. Oftewel ze verzuipt erin.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending en verwerking van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering. Product is precies als op de foto</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>prima snelle levering zoals beloofd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede communicatie!</p>

<b>Pluspunten</b><p>super snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Komen afspraken keurig na.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Fijne prijzen - goed assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had rekening gehouden met levertijd schoenen (net binnen voor eerste training dochtertje) maar helaas werd het een nalevering en was t daardoor te laat.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle behandeling van retouren en terugbetalingen. Super service.</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire