goeie service

snel geleverd

Vlotte website, leuke prijzen

Zeer tevreden over de webshop. Duidelijk en eenvoudig. De levertijd duurde helaas langer dan aangegeven.

Keurige bezorging op tijd, zo ook retourwijze!

Zie boven in 1 zin!

Geleverd conform afsprask

Prima, op tijd geleverd

Goed en snel

Levering snel terugbetaling ook

Zo als het hoort

Altijd correct

Top support team

Reaction time of the aftersale department is really reactiv. The goods a very well packed I will continue ordering at them. Thank you the team

Weer top !

Bestelling geplaatst met 3 tenues en de volgende dag in huis. Maten kloppen en goede kwaliteit. Mijn ervaring is alleen maar top.

Snel en efficiënt

Goede communicatie over de status van de bestelling en kwalitatieve producten volgens verwachting die gecreëerd werd online.

Prima ervaring

Als veel te zware herintredende hardloperop zoek naar navenante schoenen, die de kans op blessures moeten verminderen, maar natuurlijk ook het loopplezier weer aan moeten wakkeren. Nadat ik zelf een foutje had gemaakt bij de bestelling contact gezocht met de helpdesk. Werd zeer snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Waar vind je die combinatie nog? Na toch nog enige twijfel over item opnieuw contact opgenomen te hebben wederom een zeer goed en geruststellend gesprek. Superdeskundig en vriendelijk. Ben daar inmiddels wel gevoelig voor geworden. Gewoon een totaal positieve ervaring. Ook snelle terugbetaling van mijn foutieve bestelling. Perfecte beleving hier.

Bestelling niet tijdig binnen

Bestelling niet tijdig binnen ondanks servicebelofte "bestellen voor 21.30 op werkdagen, morgen in huis". In de avond 19.30 besteld.

Omschrijving klopt niet

Staat onder het filter ‘broekzak met rits’, maar beschikt überhaupt niet over een broekzak…

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering

Tevreden

Snelle verzending/levering Vrij ruime keuze en zeker niet de duurste.

De levering prima, kwaliteit niet goed.

De levering van de spullen door TennisDirect ging prima. Tennisschoenen en shirt oké, maar de kwaliteit van het Puma Team Liga Skirt is echt zeer belabberd. Zeer dunne stof, er zit onvoldoende elastiek in het rokje, dus het zakt tijdens het tennissen steeds van je lichaam af. Ik zou dit echt niet aanbevelen en zeker uit het assortiment halen. Spijt dat ik dit rokje heb gekocht.

Correcte afhandeling.vriendelijke mevrouw aan de telefoon

Correcte afhandeling.vriendelijk aan de telefoon.

Producten zijn altijd van goede kwaliteit

Snelle bezorging, bestel er altijd voor mijn volleybal spullen

zeer goed

geen enkel probleem

Uitstekende klantenservice

Ruime keuze,snelle levering met top kwaliteit!

Snel!

Hele snelle levering, ook als je in het weekend bestelt. Ook is het retourneringsproces erg makkelijk (ik had de verkeerde maat besteld). Ook heel groot assortiment. Top!

Snelle levering en goede kwaliteit. Er is niks waar ik over kan zeuren.

Prima service, snelle levering

Maar nu graag ook mijn lot uit de loterij, 2 kaartjes voor RG!

Directe actie op mijn bestelling en snelle aflevering

Super geholpen

Ik ben afgelopen vrijdag in de winkel geweest bij Bert. Ik kwam voor een ander merk, maar na goede uitleg en advies ben ik toch voor het merk Brooks gegaan. Bedankt Bert voor je uitstekende advies en service. Ik kijk erna uit om ze maandag op te halen en er veel loopplezier uit te halen met powerwalk. Ze zaten in de zaak iig goed. Tot de volgende keer.

Super tevreden, goede klantenservice!!!

Super te vreden, goede klantenservice!!!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire