Score: 2

zeer slecht, onaanvaardbaar

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb sportschoenen besteld en deze kwamen op tijd binnen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie collectie en leuke aanbiedingen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed en snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, ruilen zonder problemen, geld werd meteen terug overgemaakt. Perfect!</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klantvriendelijk

staat op jullıe website kleur van die broek as roma zwart ik heb een grıjse kleur broek ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Netjes de volgende dag in huis</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, snelle retourservice inclusief snel terugbetalen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij de tennisrackets mag het duidelijker aangegeven worden wanneer zij onbespannen worden geleverd. Ik stond raar te kijken toen ik het racket uit de doos haalde en dit niet bespannen bleek te zijn.</p>

Pluspunten

Goed bedrijf! Ik had een bestelling gedaan over een trainingspak maat M, maar ik kwam er later achter dat het voor mij te groot was dus ik had gebeld om het te veranderen dus ze hebben het zonder problemen aangepast naar een andere maat en daar ben ik zeer tevreden over!

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk te bestellen, snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie. Snelle levering. Goede prijs.</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>alle punten zijn positief</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen verbeterpunten nodig voor dit bedrijf</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering goede artikelen</p><b>Verbeterpunten</b><p>nee</p>

Pluspunten

Snelle levering en snelle afhandeling bij retour.

<b>Pluspunten</b><p>Heb een poloshirt besteld, goede prijs, geen verzendkosten, heel snel geleverd in een goede kwaliteit!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk geen, afgaande op deze bestelling.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke site, makkelijk te bestellen en snel in huis.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super positief! Na een whatsapp vraag perfect behandeld en met zorg geadviseerd. Trail schoenen besteld en de pasvorm is perfect en past precies naast mijn saucony’s Alle Lof voor de medewerkers</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd, snelle terugbetaling</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>contact klantenservice vooraf behulpzaam en klantvriendelijk product wordt goed geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering ondanks bedrukking</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kwaliteit van de stof</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Veel keuze, vriendelijke medewerkers aan telefoon en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, scherpe prijs, vlotte communicatie</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooi aanbod en duidelijke productomschrijvingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht mogelijk om sneller een verzendbevestiging te mailen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire