snelle levering en goede producten voor een acceptabele prijs

snelle levering en goede producten voor een acceptabele prijs

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Om 1500 uur besteld en de volgende dag in het afhaal loket Gunstige prijs en goede kwaliteit

Bestelling ok, retour niet ok.

Retour tiket snel ontvangen, terug gestuurd 10 dagen later nog geen reactie.

Tevreden

Mijn bestelde kleding is perfect!!!

Prachtige kwaliteit!

In de winkels niet meer te koop maar bij Tennis Direct de volgende dag in huis!!!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Goed en snel voorzien!

Oké spullen, maar website kan beter

De mail om gekochte producten te beoordelen linkt door naar “producten kopen”. Beetje slordig. Aangeboden opdruk bleek niet leverbaar (wel snel hersteld en op initiatief van de winkel terug betaald). Levering ook in orde. Ik kom hier nog wel eens terug.

Nog niet bezorgd

Mijn pakket werd niet bezorgd daar de afhandelaar, maar dit hebben ze uiteindelijk helemaal goed opgelost door alles uit te zoeken en uiteindelijk kreeg ik de keuze, of het opnieuw versturen of het geld terug. Dikke complimenten

Klantvriendelijk en makkelijk tel bereikbaar

Telefonisch contact gehad met Lotte; erg vriendelijk en klantgericht geholpen. Makkelijk telefonisch bereikbaar, wat n verademing!

bestelling ging goed levering was snel

de bestelling verliep goed . en de levering was snel enkeld moest ik het terug zenden doordat de maten niet passend waten voor mijn en mijn zoon waar de bestellingen voor waren . ben nog wachtende op de terug betaling om vervolgens voor ons beide te bestellen maar dit keer een maat groter .

Heel tevreden heel goed kwaliteit

Heel mooi schoenen ik heb snel ontvangen

Groot assortiment.

Gezochte product snel gevonden, en snel geleverd. Top.

Altijd goed

Bestel hier altijd de volleybalschoenen voor mijn dochter ondanks dat de club hier ook avonden voor organiseert. Ze heeft altijd de hoge van mizuno nodig en die zijn niet overal te krijgen en hier wel.

Top bedrijf

Snelle service…. Bestel hier graag !

Snelle levering, mooie producten. In 1 keer juist besteld :-)

Verzendkosten

Lastig om de juiste maat te bepalen, maattabel geeft de juiste maat niet duidelijk aan. Vervolgens €2,95 voor verzenden en wederom €2,95 voor retour. Gaat het niet meer worden.

Super slecht

Graag aankoopbedrag / verzendkosten / retourkosten zsm overmaken.

Hele goeie trainings pak zit heel erg comfortabel.

De pak van under armour zit heerlijk en de prijs en kwaliteit verhouding is superieur.

Hoka Arahi 8, Goed product, goede prijs en snelle levering!

Loopschoenen Hoka Arahi 8, goed product, goede prijs en snelle levering,

Toegankelijkheid beperkt zonder touch id

Ik heb geen werkende Touch ID, en dan kan ik niet zien waar mijn zending blijft, jammer. Verder is de snelheid van bezorgen goed en ben ik tevreden over de kwaliteit van de produkten van Tennis Direct. Ik wacht de mail af zodra de bestelling is verzonden.

Amateuristisch

Amateuristisch

Heel goed geholpen via chat!

Jammer de maat is niet goed.Het is moeilijk om te retourneren.Ik kan zelf niet naar Eindhoven om te retourneren.In Waare is het niet mogelijk.Helaas dus niet meer bestellen bij Voetbal direct.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld snel Geleverd aardig pakke

Twijfel voor de toekomst

Maten vielen erg klein uit. Retour zending ook betalen, betekent bij niet tevreden levering, veel kosten en dan heb ik nog niets. Wil ik hetzelfde product dan in een grotere maat bestellen, moet ik weer opnieuw kosten maken

Super !

Super snelle levering !

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire