<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling retourzending.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Heel Prettig bedrijf met snelle levering en goede service. Er was een klein probleem met mijn bestelling en dit werd direct en goed opgelost. Hele fijne service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>houden zo</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>retourneren toch niet gratis in Belgie?!! 16,40€ om een paar sportschoenen terug te sturen?!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Door omstandigheden (overmacht) niet vlgs afspraak kunnen leveren! Tijdig per mail gemeld en daarvoor een kortingscode gekregen. Prima!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goed product. Gepersonaliseerde kaart.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, veel keuze</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering</p>

Score: 8

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service, snelle levering en omruilen ging feilloos.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Pluspunten

Score: 7

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snel levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle ontvangst na de bestelling en het pakket verder volgen tot aflevering, Het zag er heel goed uit en onze kleindochter die de hockeytas heel mooi vond, helemaal blij!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alles was O.K</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Is duidelijk op de website en komt zorgt voor een goede levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>-Snelle afhandeling -Snelle verzending/bezorging</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling van de bestelling, retouren lijken ook goed te gaan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Soms wist het filter tijdens het wijzigen, ik weet niet of dit mobiel of laptop is geweest. Het is een klein dingetje wat me opviel.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Prima geregeld. Alles volgens afspraak en verwachtingen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere reactie op de retour aanvraag is gewenst. Nu duurde het een week.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Product werd snel geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Één bal voldeed niet aan de verwachtingen en retour gezonden. Ik was toen alleen erg verrast dat ik €6,95 moest betallen. Ik heb bij verschillende bedrijven weleens een product terug gestuurd, maar dat was altijd kosteloos.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel correct volledig</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte afhandeling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je gratis producten beloofd, moet je ze ook in de bestelling mee sturen...</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire