perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ze waren erg service gericht. Ik kreeg een keurig mailtje waarin vermeld werd dat de levertijd in wat vertraagd was en of ik akkoord ging. Door een foutje op de website bleek ik de verkeerde maat besteld te hebben, en toen ik ze wilde omruilen bleken ze ineens duurder te zijn. Na opbellen van de helpdesk kreeg ik kosteloos de volgende dag al een paar met de juiste maat bezorgd. Door deze vriendelijke en persoonlijke communicatie was ik erg verrast omdat je dat niet vaak mee maakt bij webshops.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het maattabel op de website lijkt niet te kloppen. EU 44 is UK 9,5 maar in de tabel staat dat EU44,5 overeenkomt met UK9,5. Hierdoor had ik de verkeerde maat schoenen besteld.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website, veel keuze, makkelijk bestelproces, snelle levering, eenvoudig retourproces. Belangrijk, vooral voor maatkeuze.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Veel keuze - voorraad en supersnelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, duidelijke info op site</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>veel onnodig verpakkingsmateriaal. voor een setje gele en rode kaarten die in een envelop passen een doos opsturen lijkt mij overdreven en duur</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, ruime keuze, goede producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>communicatie, afterpay, eenvoudig retourneren</p>

Score: 8

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>slordig dat ze bestellingen hebben omgewisseld</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantenservice pakt vertraging PostNL zeer goed op.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, bij een klacht of retour fijne uitleg en goede communicatie.</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Alsof je het in de winkel koopt, wat een snelle levering. Ik bestelde 's avonds en uur later had ik email bevestiging van verzending. Levering in de ochtend. Geweldig.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan er geen bedenken.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede prijsstelling van het bestelde traingspak.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering voor een nette prijs</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering met een personal touch door het toegevoegde geschreven kaartje</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijke boodschap! Top!</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Had graag een ander bezorgadres gekozen!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en klantenservice ook super vriendelijk.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snel levering en amazing shoes!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Prettige website Veel keuze Prima prijzen Leuke actie (sokken bij mijn schoenen) Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, goede communicatie en zeer snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit van de producten, een snelle levering en bij vragen krijg je een duidelijk en servicegericht antwoord!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, artikelen zijn makkelijk te vinden. Levering was heel snel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik mis de wizz ball fluit op jullie site. Deze wordt veel gebruikt bij de CMV wedstrijden van de mini's.</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire