<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke website, duidelijke foto's, goed van prijs. Goede klantendienst, want héél snel antwoord op mijn vraag over de levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>weinig communicatie over de levering, maar zeker geen onoverkomelijk punt want zeer goede klantencommunicatie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreid assortiment, snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Toen ik begon met hardlopen ben ik naar de winkel in Waalwijk gegaan voor Hardloopschoenen. Ik heb toen erg goed advies gekregen. Vanaf dat moment koop ik altijd mijn schoenen en kleding bij hardloopshop (nu alleen nog online). Als je iets bestelt heb je het bijna altijd de volgende dag in huis. En ze hebben een groot assortiment.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede prijs, heel blij met mijn Brooks glycerin 16 schoenen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>vlotte service</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bestellen en snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets meer duidelijkheid in producten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles is goed.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering! Je word goed op de hoogte gehouden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet ik zoniet, ben tevreden!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>mooie kwaliteits producten, snelle levering, prima</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bestellen. Duidelijk over dw levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle juiste levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goed</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed overzicht, snelle verzending</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij een product iets meer beschrijving over het product</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zelfs in deze drukke tijd de bestelling netjes op tijd ontvangen.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prima assortiment, prijzen en snelle bezorging</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb als kerstkado voor mijn dochter een Oranje Leeuwinnenshirt bij jullie besteld. Ik had geluk, dacht ik: het was de laatste. Helaas is de bestelling nooit bij ons bezorgd. Een onderzoek bij PostNL leverde niets op. Geen shirt, geen kado en geld kwijt.

ik miste de feed-back van jullie klantenservice. Ik heb een aantal keren gemaild en kreeg wel direct antwoord, maar een oplossing bleef uit. Het laatste bericht was dat een onderzoek zou worden ingesteld bij PostNL, maar een (tussentijdse) terugkoppeling bleef uit.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>2 paar schoenen besteld, 1 paar voor mij en ander paar voor mijn zoon, echter na 4 dagen komt hij naar mij toe en zegt schoenen zijn te klein. Grrrrr. Dus hebben we schoenen teruggestuurd en bedrag netjes teruggestort. Bedankt en jullie hebben er een klant bij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo blijven doorgaan.</p>

<b>Pluspunten</b><p>correcte en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Hadden ook grotere maten (47) beschikbaar van Nike Zoom Pegasus. Erg blij mee</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire