goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Groot assortiment Snelle en goede levering en service.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>€5,25 verzendkosten voor iets wat door de brievenbus kan, vind ik wel veel.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede materialen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verpakking van spullen, had een aantal spullen besteld van wisselende grote. De spullen verschoven heel erg in de doos, hockeyballen rolden van de ene kant naar de andere kant van de doos</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Bestel proces ging makkelijk en netjes compleet geleverd de volgende dag.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle levering! Website is overzichtelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ophaalpunt kunnen kiezen ipv alleen een adres.</p>

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>IK heb het artikel teruggestuurd omdat de maat niet goed was. Na een week zelf geïnformeerd omdat ik niks hoorde en toen kreeg ik het bericht dat het druk is in het magazijn en het wel 2 weken kan duren voordat ze alles kunnen verwerken</p>

Score: 8

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering en mooi product.

nvt

Score: 1

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Correcte levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, ruim assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer vlotte bezorging, producten netjes bezorgd met zelfs een leuke kaart erbij van Corine.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nu 3 keer in korte tijd iets besteld, helemaal prima, geen verbeterpunten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>zeer ruime keuze en een onwijs snelle levering. Erg leuk dat er altijd wel een extra attentie bij de bestelling zit</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed service door tennisdirectg</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel en een degelijke afhandeling</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie kwaliteit en vlotte levering van mijn bestelde producten...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Pluspunten

Snelle levering. Ik had wat fout gedaan bij de betaling, gebeld met voetbaldirect en medewerker heeft me netjes door het proces geleid.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>'s avonds besteld en 's anderendaags geleverd en dit een drukke periode</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire