Pluspunten

Snelle en proffesionle service. Mooie overzichtelijke webwinkel met goede koopjes en alle soorten kleding en schoenen.

<b>Pluspunten</b><p>Nette en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>niets</p>

Pluspunten

snel,direct en optijd

geen

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Op tijd juiste produkt geleverd</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ondanks de December drukte, binnen 1 dag in huis. Toppie. Wij wilde op tijd bestellen, vandaar in december. Het is een kadootje voor onze jongste zoon (jarig in Januari)</p>

Pluspunten

Heel snel afgeleverd; top service!

<b>Pluspunten</b><p>Snelle bezorging</p>

<b>Pluspunten</b><p>Veel op voorraad goede en duidelijk e communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>-dat er niet achteraf betaald kan worden - Waardoor je een paar dagen op je geld moet wachten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Top service en betrouwbaar. Na mijn bestelling geplaats direct een e- mail gehad en de volgende dag mijn bestelling. SUPER</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Op tijd geleverd, alles zeer goed verlopen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij mijn bestelling was er iets fout gelopen, wat kan gebeuren. Er zaten de verkeerde schoenen in de doos , de manier waarop jullie dit opgelost hebben was fantastisch 2 dagen later had ik de juiste bestelling dank U.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>makkelijk bestellen, snel en goed verpakt afgeleverd !</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering! Fijn dat het zonder verzendkosten kon. Het bestelde product voldeed aan de verwachtingen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>snel verstuurd</p><b>Verbeterpunten</b><p>mijn pakket werd vrijdag verstuurd en zou dinsdag door PostNL geleverd zijn, maar is nergens terug te vinden, ik heb verder nog geen nieuws, ik vind dat dit veel te traag gaat; betreft wel zending van 150 euro!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed overzichtelijk en alle handbal spullen op 1 plek samen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sneller leveren als iets bedrukt moet worden (ik heb vorige week donderdag besteld maar het is nu 1 week later nog niet verzonden?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijsstelling, snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijk te bestellen via de site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er staat op de site dat het de volgende dag geleverd wordt maar ik heb zaterdag 1 december besteld en het is vandaag, 12 december geleverd. Leuk Sinterklaas-cadeautje, een week later...!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Topper! Snelle uitlevering, ook bij een bestelling in het weekend, goed geprijsd, zeer groot assortiment.</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Nog geen. Gisteren shirt terug gestuurd in afwachting nu van hetzelfde shirt wat geplakt wordt. Hopelijk is het nu wel goed gedaan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>shirt na 2 weken weer ontvangen en vandaag wilde ze het aan doen en is laat de bedrukking weer los op een ander punt.</p>

Pluspunten

de prijs van de artikelen is lager dan bij andere vergelijkbare sites in deze branche

geen

Score: 9

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goed assortiment per sport. Snelle levering. Broek, sokken en schoenen besteld. Alles goed op maat.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Spullen worden altijd binnen de afgesproken tijd geleverd, anders krijg je van hun een bericht als ze hierin niet aan kunnen voldoen door omstandigheden. Daarnaast zeer goede service. Al jaren tevreden klant bij dit bedrijf.</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire