<b>Pluspunten</b><p>- er wordt altijd duidelijk aangegeven wanneer iets wordt geleverd - er is een enorme voorraad hockey spullen - website die makkelijk in gebruik is - duidelijke omschrijvingen bij de producten - altijd nieuwste collectie - altijd de perfecte product prijs - duidelijke zoekmachine</p><b>Verbeterpunten</b><p>- meer reviews bij de producten</p>

Pluspunten

- Veel verschillende maten - Snelle levering - Bestelling plaatsten duurt niet lang

Pluspunten

Ik heb dit bedrijf als zeer behulpzaam en heel toegankelijk ervaren. Alles is zeer vlot opgestuurd en afgehandeld. Een dikke 10

Voor mij zo blijven

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Betere controle alvorens te verzenden. Letters op handschoenen waren los</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede levering. Als je iets hebt wat niet klopt helpen je super goed. Denken ze mee in oplossingen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ze doen wat ze beloven!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ruim assortiment. Snelle levering, geen poespas.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

Pluspunten

Snel geleverd. Keurig verpakt. En het past ook nog.

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed product, snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Hardlooplampje ook in het paars leveren ofzo? Maarja niet voor mij want ik heb er nu al één.</p>

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Nog geen gemerkt!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb mijn spullen nog niet eens binnen, krijg ik deze review al. Krijg al twee keer een mail dat mijn pakje geleverd is en een half uur later: levering mislukt! Snap hier niks van, mijn artikel zou vorige week woensdag al geleverd worden!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Tennisdirect doet wat ze beloven! Vandaag besteld en morgen in huis, maar ook bij vragen of eventuele wijzigingen van bestellingen wordt alles helder gecommuniceerd. De website is helder en makkelijk te navigeren. Het online betalen van producten gaat ook gewoon vlot en veilig.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht zou een extra locatie meer richting het Oosten van het land een optie zijn.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed overzichtelijk, prima acties/aanbiedingen en een goede service. Ik kreeg mijn bestelde artikelen de volgende dag, was helemaal blij :)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee of daar iets aan te doen is maar het laden van de pagina duurt echt lang, daarna werkt het prima.</p>

Score: 8

<b>Pluspunten</b><p>-op tijd geleverd -houd aan afspraken -leuke bonnetjes bij het pakketje -goede kwaliteit spullen</p><b>Verbeterpunten</b><p>-misschien een andere leverancier (bijv. post nl) zodat je je pakketje kan volgen.</p>

Pluspunten

Supersnel,prima verpakking met inhoud zoals verwacht.

Zou niet weten

Pluspunten

Duidelijke communicatie, scherpe prijs en snelle levering.

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte levering en alles was perfect.</p>

Pluspunten

Had er nog nooit van gehoord maar super snel geleverd en alles paste..schoenen waren voor de kids en die waren er super blij mee

Zou het niet weten

Pluspunten

Duidelijke weergave (foto's) van de producten.

Gewenst shirt was niet voorradig en kwam ook niet na een week wachten.

Score: 9

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ik was op zoek naar een paar geschikte handschoenen voor het hardlopen. Eerst informatie ingewonnen over een paar artikelen bij Hardloopshop.nl, contact verliep snel en correct. Na het advies een paar handschoenen gekocht, verzending ging ook vlotjes. Echter bleken de handschoenen toch te klein te zijn, dus kreeg ik een retourlabel om het terug te zenden. Ook direct een paar handschoenen van een maat groter besteld, deze kwamen vrij snel nadien binnen terwijl men liet weten dat het mogelijks twee weken zou duren, fijn dat het zo snel ging :) Enkel is de retourzending nog niet aangekomen volgens mijn track & trace. Maar dit ligt aan de postbedrijven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Door een nieuw retourproces kan men de prijs niet tegen elkaar wegstrepen, dit zou wel gemakkelijker zijn geweest naar mijn mening! Hopelijk ontvang ik binnenkort het betaalde bedrag van de te kleine handschoenen terug.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Het leveren is erg snel en gemakkelijk te volgen. Het assortiment is heel erg breed. Het heeft goede kwaliteit producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het assortiment op bandana’s/hoofdbanden verbreden. Nu zijn er alleen maar Nike en een enkeling ander van.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Gewoon prima.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levering zou iets sneller kunnen. Zondag besteld en woensdag bezorgd in mijn geval.</p>

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Duidelijke communicatie over verzending.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire