Score: 8

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>verzendkosten verlagen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Toen er iets online niet goed ging bij de afronding van de bestelling. Heb ik gebeld en gemaild. Snel en vriendelijk werd ik geholpen. Producten werden snel geleverd.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Gewoon simpel te bestellen en goed geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering !!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie aanbiedingen en uitstekende service!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle correcte levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Pluspunten

er word geleverd op de afgesproken datum en de site is erg overzichtelijk

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd en netjes verpakt + een duidelijke site! Dus lekker (tennis) direct.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zeer duidelijke website. Zeer vlotte betaalmethode. Snelle service.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk site, veel keuze en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retourbeleid vanuit België duidelijk op site zetten</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbare levering en afhandeling van retouren (andere maat)</p>

Score: 8

Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling/levering</p>

Pluspunten

Goede website en snelle service. Het bestelde shirt had een klein gaatje en na het opsturen van een foto konden wij het shirt omruilen. Dat was binnen een dag opgelost. Top.

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede communicatie en mooie sportkleding</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd het nieuwste aanbod en verslavend om naar nieuwe tennis kleding te kijken. Ook fijn dat er teamlijnen zijn, waardoor er voor iedereen in het team het juiste model te vinden is. Altijd bestellingen snel in huis en bij retouren snel het geld weer terug.</p>

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Breed assortiment.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vermelden als je, je eigen naam op iets laat drukken, dat het erg lang duurt voor dat je, je product in huis heb. Ik wacht nog steeds 7 dagen weekend niet mee gerekend. Nog steeds geen trace and trace van Postnl gekregen. Vervolgens weer gebeld te horen gekregen dat het nu woensdag werd gedrukt en donderdag in huis zou hebben. Dit is wederom niet gelukt. Donderdag weer gebeld. Nu kreeg.ik te horen de sjablonen net.binnen waren en dat het shirt vandaag wordt gedrukt. In de loop van de dag zal ik weer volgens hun een track en tracé kregen. Ik moet het shirt dan morgen ( vrijdag) binnen kregen. We zijn nu twee weken veder. Geen mail of telefoontje van hun gekregen dat dit heel erg ver laat is. Wat dat betreft slechte service. Mijn dochtertje heeft hard gespaard en wacht vol met smart naar het shirt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte leverjng</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima, snelle levering en goede afhandeling.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel, efficiënt, goed geleverd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire