Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding

Pluspunten

Bestelproces makkelijk gegaan. Goed en snel geholpen bij de retourservice..ga zeker weer een keer bestellen!!

Gewenste artikel per direct opsturen en niet wachten tot het retourartikel ontvangen is.

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering Goede kwaliteit</p>

Pluspunten

Ik bestel hier altijd mijn spullen voor voetbal. Altijd fijne snelle levering zelfs in de drukke periodes en retour zenden is hier ook altijd makkelijk. En natuurlijk gewoon een groot assortiment met mooie voetbal kleding.

Pluspunten

Snellere levering tevreden!

Weinig

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, leuke prijzen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd en keurig wat ik had besteld. Met zorg ingepakt!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering en goede omruilservice</p><b>Verbeterpunten</b><p>online soms dingen niet beschikbaar die in de winkel wel beschikbaar zijn, zou je eerder andersom verwachten</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling was snel binnen en viel goed in de smaak</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>De verzendingskosten staan soms niet in verhouding tot het geleverde product. In mijn situatie 3 kaarten werden verzonden in een verpakking groot genoeg voor 300 kaarten. Een geplastificeerde enveloppe zou voldoende zijn geweest. Daardoor zouden de verzendkosten vele malen lager kunnen zijn dan nu het geval was.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb zelf contact moeten opnemen met Volleybalshop over mijn bestelling. Maar ik kreeg direct antwoord op mijn mail!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Normaal gesproken is het voor 22:00 bestellen, volgende dag in huis. Ik heb besteld op Black Friday, dus ik wist dat het langer kon duren. Maar na een week nog niks binnen gekregen dus ik heb gemaild en blijkbaar was er een fout in de voorraad geconstateerd. Voor de volgende keer even de klant hiervan op de hoogte stellen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Veel keus, goede kwaliteit, snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mijn laatste aankoop geen verbeterpunten.</p>

Pluspunten

Super snel geleverd en als er iets toch niet past of niet goed is altijd retour zonder veel moeite.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, gratis verzending en retourneren</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie en levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeie site Snelle service Vriendelijke klanten service</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd</p>

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van onze bestelling! Zelfs in de drukke dagen voor Sinterklaas is de bestelling binnen de aangegeven termijn verwerkt en verzonden.

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire