goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De bestelling bleek aangemerkt als niet betaald. Toen ik belde is direct actie ondernomen, pakket opgestuurd, een paar gratis hardloopsokken erbij en een kaart excuus. Top!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed en snel contact bij vragen per mail. Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie op mails</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levering duurt lang, levertijd wordt tussendoor aangepast zonder bericht. Product wat ik wilde (en wel leverbaar was), was plots pas over 1,5 maand beschikbaar. Wel een nette mail over gehad. Bedrukking van verenigingskleding verdwijnt na een paar keer wassen al van de kleding, kwaliteit kleding (Errea) dameskleding niet erg goed. Het is dat ik de kleding nodig had voor de club, anders had ik hier niet besteld. Al 2e keer dat het met de levering zo lang duurt (van de 2 bestellingen).</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie op vragen via mail en behulpzaam. Goede prijzen</p>

<b>Pluspunten</b><p>supersnelle levering goedkoopste aanbieder van producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Heerlijke betaalbare broek van voor mij onbekend merk. Ik bestel hem direct ook nog in een andere kleur.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en gekregen wat we besteld hebben !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Netjes optijd geleverd</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ruime keuze uit artikelen en snelle levering</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Levering was snel en producten waren prima in orde. Bij een vraag over ruilen kreeg ik via de mail binnen 24 uur antwoord.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retourbeleid was niet helemaal duidelijk. Omdat er verschillende sites zijn Sportshop.nl en Handbalshop.nl was dit niet goed te vinden.</p>

Score: 8

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Altijd snelle levering. Kwaliteit ook prima.</p>

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling was zoals aangegeven op tijd binnen, schoenen paste niet, waren te smal voor mijn voeten maar het retourneren was snel gedaan doordat het retourformulier bij de bestelling zit zodat je het makkelijk terug kan sturen.

Misschien onhaalbaar maar als tip om bij de schoenen te vermelden of deze voor smallere of bredere voeten zijn. Bij voetbalschoenen zit hier namelijk nogal wat verschil in.

Pluspunten

Alles was goed, de bestelling was er snel, en het was goedkoop!

Alles ging goed, dus ik heb geen verbeterpunten.

<b>Pluspunten</b><p>Alles ok</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle en correcte afhandeling en bezorging</p>

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede Service

<b>Pluspunten</b><p>Goede site en snelle levering. Ook retour sturen zonder kosten!</p><b>Verbeterpunten</b><p>De foto’s gaven niet zo’n goed beeld hoe kort het tennisrokje was.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, kwaliteit, bij retouren staat het geld snel weer op je rekening.</p>

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering , duidelijke website , up to date

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire