<b>Pluspunten</b><p>Goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet ik niet</p>

Score: 9

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle levering , top Word goed op de hoogte gehouden via de mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tip : Het geld misschien eerder terug storten op de rekening naar iets retour te hebben gestuurd. Verder niks op Te merken aan hockeydirect</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Er was een fout gemaakt met verzenden van de producten, we kregen de verkeerde, maar dat hebben ze netjes opgelost.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en correct</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>1e bestelling. Helaas was 1 onderdeel defect. Dit hebben ze meteen verholpen. Prima en snelle service!</p>

Score: 10

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid om afhaalpunt te kunnen aangeven</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede levering Goede kwaliteit producten Groot aanbod van producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Mobiele website overzichtelijker maken</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Besteld en bezorgd helemaal goed dus.</p><b>Verbeterpunten</b><p>We hebben ook schoenen nodig. Maar dat is zo niet zo handig. Deze moeten natuurlijk super lekker zitten. Dan is een winkel wel handig. Durf ze zo niet zo goed te bestellen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Enorm snelle levering. Ik heb de bibbits besteld om te kunnen gebruiken bij een run om mijn start nummer te 'bevestigen' en de volgende dag waren ze al binnen. Dus helemaal top. Ze zijn super handig en ik ben er erg blij mee.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed product</p><b>Verbeterpunten</b><p>Product dat ik eigenlijk wilde was niet meer op voorraad (in de juiste maat)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij retourneren goed geholpen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreid aanbod en snelle levering (ook in België)</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke site, snelle levering en goede service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Goed service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestel hier regelmatig, altijd snel in huis. Heel tevreden.</p>

Pluspunten

Snelle en Goeie levering

Bij retourneren weet ik niet hoe lang ik moet wachten op mijn geld

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Sneller levering. Goede service. Top Goed geïnformeerd over status verzending enz.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>

Pluspunten

Snelle levering. Prima prijzen. Medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk. Totaal plaatje klopt prima

<b>Pluspunten</b><p>Snel, duidelijk en betrouwbaar</p><b>Verbeterpunten</b><p>Lastig in te schatten hoe een kledingstuk gaat zitten. Geen tip waar het bedrijf iets aan kan doen :p</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire