<b>Pluspunten</b><p>Snelheid is echt super</p><b>Verbeterpunten</b><p>Was bij sommige artikelen pas duidelijk als je de maat aanklikt of die op voorraad is of dat er een levertijd op zit. Misschien bij voorbaat aangeven welke maat op voorraad is</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer foto's van de producten op de website</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, producten van goede kwaliteit.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>De levertijd n.l. tot 22.00 uur bestellen is de volgende dag in huis. Dat hebben ze ook echt waargemaakt, want ik plaatste mijn bestelling om 21.54 uur en ik had het de volgende dag in huis. Het is dus allemaal perfect op tijd geleverd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retouren zou makkelijker kunnen door bijv. een retoursticker mee te leveren bij de bestelling.</p>

Pluspunten

Prima produkten

Ga zo door

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, veel aanbod</p><b>Verbeterpunten</b><p>Demper was niet goed te zien op de foto, foto van de demper in een racket had geholpen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Enorm duidelijke site.. en binnen No time was mijn bestelling binnen!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed verpakt, een heel goed produkt. Wij kochten een hockey stick en mijn dochter is er erg blij mee.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering goede prijs</p>

Pluspunten

Voor 22.00 besteld de andere dag in huis maken ze zeker waar!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en vaak leuke aanbieding.

Meer kleinere maten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leveren van de schoenen heel snel en veel kortingen op de schoenen , wanneer de aankoop binnen garantie valt en ze kapot zijn , krijg je nieuwe

Soms is de kwaliteit wel echt minder dan verwacht wordt door de klant

Pluspunten

Snelle en goede levering! Goedkoopste van alle online sportwinkels!

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>snel en makkelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>retour sturen bij verkeerde maat gaat moeilijk eerst weer wachenop terugave geld dan opnieuw bestellen helaas te omslachtig. Daarom bestel ik niet erg graag bij de handbalshop.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede service, snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering ! Wat niet op voorraad is wordt gratis nageleverd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed geholpen, nette levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De levertijd is vrij lang, ondanks dat het product wel op voorraad was.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijkere omschrijving artikelmogelijkheden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit en leerzaam</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik ben er nog maar een keer geweest dus dat is moeilijk te zeggen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super nette en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Die heb ik momenteel niet.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering en gratis en eenvoudig retour. Duidelijke website. Schoenen waren helaas te klein.</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire