<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke productfoto en omschrijving. Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere verwerking van retouren en terugbetaling</p>

Pluspunten

Snelle levering en ook een breedt assortiment!

Pluspunten

Snelle levering, super kwaliteit!

Helemaal niks. Ga zo door!!!

<b>Pluspunten</b><p>Alles top geregeld en vlot</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle services. Telefonisch ook vragen gesteld over mijn online bestelling en werd zeer vriendelijk te woord gestaan.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering! Goede communicatie hierover Actueel assortiment Prettige site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet te veel veranderen! Werkt voor mij (ons) prima zo</p>

Pluspunten

duidelijke en heldere website. snelle en verzorgde levering.

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site. Breed aanbod.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet elk merk heeft zelfde model / valt hetzelfde. Ene xl is de andere niet. Daar zou meer onderscheid in aangebracht mogen worden.</p>

Pluspunten

snelle levering! verkeerde artikel gekregen ,contact opgenomen en na 1 uur al opnieuw opgestuurd.

Pluspunten

Je word netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Na ontvangst en passen, bleek schoen helaas te klein, direct gebeld voor een reservering andere maat. Netjes te woord gestaan en na hun ontvangst retournering (waar je ook netjes van op de hoogte word gehouden) nieuwe maat na 2 twee dagen ontvangen

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Producten zijn goed.</p><b>Verbeterpunten</b><p>2 x keer verkeerde maat geleverd. Een L besteld van shirt, maar shirt lijkt verkeerd gelabeld. Ik heb al 2 keer precies hetzelfde shirt in maat L en deze passen goed. Nu tot 2 x keer lijkt het een maat S. Erg vervelend aangezien ik de tweede keer erbij vermeld had dat de maat niet klopte. Waarschijnlijk hetzelfde shirt weer opnieuw verzonden met een verkeerd label.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Op de website stond een levertijd van 3-5 dagen maar de Broosm Ghost 11 hardloopschoenen werden al sneller geleverd, top dus.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering & goedkoop</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Top, snelle verzending!</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede service snel thuis bezorgd</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maat M besteld maar krijg een L en er zitten slippers bij die ik niet heb besteld</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke site en snelle bezorging</p><b>Verbeterpunten</b><p>weet ik even niet</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Het artikel wat ik heb besteld is keurig en snel geleverd.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Fijne en snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>De retourpagina startte niet op met internet Explorer. Maar ik ben daarna telefonisch keurig geholpen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>prima shop!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles is goed geregeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen klachten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service Snelle levering Prima prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire