Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering en een zeer goede communicatie richting klant</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie site, duidelijk en veel aanbod. Zondag besteld en dinsdag had ik het al in huis, maargoed daar betaal je ook voor.

Het is mischien handig om een foto van een speler erbij te plaatsen om zeker te weten of het nieuwe trainingspak daadwerkelijk van dat jaar is.

<b>Pluspunten</b><p>Fast amd effecient delivery with every order. Easy payment methods. No hassles. Product delivered as advertised.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, makkelijke en gratis retournering.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Website en manier van bestellen is simpel en heel overzichtelijk. Ik ben heel tevreden over de sportbh die ik besteld heb.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Waar ik heel errug ontevreden over was is de bezorging door DHL. Drie dagen lang heb ik moeten wachten op een bezorgmoment. Al die tijd in beeld gestaan: planning wordt gemaakt. Voor de rest niks. Dus ik laat nu dus alles via Post.nl bezorgen, gaat een heel stuk sneller dan via DHL.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en precies wat ik wilde hebben geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Door de telefoon zeggen dat het niet voorradig is, maar vervolgens wel toegezonden. Beter op de voorraad letten.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>fijn mailcontact over de levering van de shirts snelle levering prima kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>shirts laten zweetplekken zien de pasvorm bij de taille is onprettig, liever wat minder elastiek</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreide collectie tegen scherpe prijzen, supersnelle levering, gratis verzenden én retourneren > 25 euro, eenvoudig ruilen en retourneren en uitstekende klantenservice, wat mij betreft het school-voorbeeld hoe je wil dat een webshop is!! Daar kunnen heel veel anderen een voorbeeld aan nemen. Geldt trouwens ook voor HockeyDirect van dezelfde "sportsdirect" keten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen en dat zegt wel wat!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en klantvriendelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijf dir volhouden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Prima product. ( Kswiss tennisschoenen ) Prima prijs/kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>GEEN.....</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service!!!</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>verpakking - verzending. ik had bibbits besteld, 4 dingetjes zo groot als een duppie . die stoppen ze in een doos die niet door de brievenbus kan, dus met koerier, wat een verspilling. had die dingen in een envelopje gestopt en met de post verstuurd.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk, goede prijs, goede service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede levering Duidelijke mails</p>

<b>Pluspunten</b><p>Telefonisch contact is heel vriendelijk en klantgericht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Lange levertijd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire