Top.

Gemakkelijk om te bestellen, correcte en snelle levering. Zondag besteld, dinsdag in huis.

Top!!

Goeie kwaliteit! En vlug geleverd

Runningdirect is top. Sinds een jaar fanatiek aan het hardlopen en in april van start aan mijn eerste hele marathon. Bestel al mijn kleding en voeding bij runningdirect en ben hier enorm tevreden over. Goede kwaliteit en snelle levering!

Erg snelle en goeie service

De gekochte, na 1 dag al geleverde tops, waren helaas niet goed passend bij mijn figuur, dus moesten terug. Er zat gewoon een retour formulier en een DHL label in het pakket bijgesloten. Niets geen gepruts om op een site erachter te komen hoe en of ik het terug kon sturen. Gewoon in dezelfde zak zonder enige moeite retour, hoe fijn! Goed klantgericht bedrijf. Daar kunnen anderen wat van leren!

Goede Kwaliteit en levering

Ik heb op deze site al diverse zaken gekocht en alles was in orde. snelle levering en kwaliteit was top

Goede en snelle levering.

Makkelijk gevonden en snel bezorgd

Ik zocht wat hockeyattributen en had die snel te pakken. De volgende dag werd eea bezorgd en je wordt op de hoogte gehouden van de status. Prima allemaal!

Jullie kleding is goed van pasvorm

Was heel goed

Zeer snelle leveringen

Zeer snel in leveren. Het verwerken van retourneringen gaat ook snel! Goed bedrijf

Snel verzonden en goede klantenservice

Ruime keuze in fijne merken. Makkelijk retour zenden. Behulpzame klantenservice

Snelle levering en top producten

Goede producten.

Zeer tevreden over Sportshop.com

Goede kwaliteit sportspullen en snel geleverd.

Klasse

Mijn bestelling ging zonder enige moeite. Snelle levering en producten waren zoals verwacht!!!

Snelle , correcte levering ! Wij zijn fan

Geweldige snelle service (3 woorden) ;-)

Duidelijke website, heldere foto's, gebruiksvriendelijk om door de diverse menu's te scrollen. Zeer uitgebreide collectie. En ben zeer blij met de geleverde producten. Levering supersnel in nette verpakking. Ga er zeker vaker wat bestellen.

Mooi trainingspak, het was perfect voor mijn teen zoon.sbek bezorgd en makelijk service

Fijne website

Ervaringen met bestellen en retourneren zijn echt prima. Bestellingen zijn super snel binnen. Als er iets retour moet, dan is dat ook snel geregeld met terugstorten e.d. meestal moet ik wel verzendkosten betalen maar ja. Als je naar de stad gaat betaal je ook hoge parkeerkosten… het is allemaal wat. Assortiment is ook ruim genoeg.

Snel en betrouwbaar

geen opmerkingen

Super!!

Snelle levering!!super goed product

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

platte padel bal in verpakking

het product voldoet niet aan de verwachtingen

Andere maat in doos dan aangegeven

Op de doos stond maat 41 maar de schoenen waren maat 40. Teruggestuurd dus.

Op tijd geleverd, klasse

Mooie hoody van goede kwaliteit.

Bestellen ging gemakkelijk. Wel jammer dat het niet thuis bezorgd kan worden. Lastig om als buitenstaander van Dalto te weten wanneer het team thuis speelt en je de bestelling kunt afhalen.

Artikel is precies zoals afgebeeld en omschreven; snel in huis!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire