<b>Pluspunten</b><p>Netjes alles bij elkaar. juiste maat/ kleur</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aaangeven wanneer verwacht wordt wanneer pakje verzonden gaat worden. Nu een hele week niets gehoord.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

<b>Pluspunten</b><p>De site waarop ik mijn nieuwe hockey schoenen heb besteld was heel overzichtelijk en er was een ruim aanbod. Ik wist niet precies welke maat ik moest nemen dus heb ik twee paar schoenen besteld in twee verschillende maten. toen ik besloten had welke ik wou houden was het een kwestie van stikker op de doos en terug sturen. Het retouren ging dus makkelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het is niet echt een verbeter punt maar ik zou het heel leuk vinden als er op meedere plekken in Nederland een winkel komt, want wat ik heb begrepen is dat er op dit moment maar 1 winkel in Nederland zit en die zit zeker niet bij mij in de buurt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle verwerking van de bestellingen. Goede spullen voor een scherpe prijs</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Dit is zoals een webwinkel behoort te werken; -Overzichtelijke site waar alles eenvoudig te vinden is -Volledige bestelmodule, met mogelijkheid tot opmerkingen -Beloften mbt versturen en bezorging kloppen -Klantenservice reageert snel én zorgt voor oplossing/extra service Voorbeeld voor andere webshops.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Pluspunten

leuke prijzen en snelle levering

zo door blijven gaan

<b>Pluspunten</b><p>Snelle bezorging, ruime keuze.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gratis verzendkosten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en goede backup klantenservice</p><b>Verbeterpunten</b><p>diversiteit aanbod per merk kan beter</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Er staat in het groot, voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit staat ook op de bevestiging. Dat er ergens in de kleine lettertjes een andere toelichting staat en ze dus ook niet binnen 24 uur leveren, maar 3 dagen later, vind ik niet heel fraai van tennisdirect.</p>

Pluspunten

De bestelling kwam aan op het tijdstip waarvan gezegd werd dat het zou komen. De site is makkelijk te bedienen, je bent niet al te lang opzoek naar het product dat jij wilt. De broek die ik besteld had zit heerlijk en past perfect!

<b>Pluspunten</b><p>Groot assortiment en goede aanbiedingen.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Handige, overzichtelijk site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb een product gevonden (super-sokken!) die ik nergens anders zag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik hou van barefoot, dus ik zou meer producten willen zien op dat gebied.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Een snelle service en Ze waren snel binnen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee niet dat ik weet op dit moment.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima communicatie. Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere site, en altijd de juiste maat paraat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Producten met 'geplakt klittenband' aan strengere eisen blootstellen. Dit materiaal laat bij intensief sporten los.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere site, snelle levering, goede kwaliteit spullen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht iets meer info over maten van shirts zodat je weet hoe groot een shirt valt (in dit geval een keepershirts).</p>

<b>Pluspunten</b><p>top</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering en duidelijke antwoorden op vragen</p>

Score: 8

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, kwalitiatief uitstekend aanbod</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire