1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenNadat ik een bestelling geplaatst had werd erbij vermeld dat de verwachte leverdatum 2 dagen later zou zijn. Ik bestelde na 22:00 dus dat is normaal. Ik ontving echter geen mail met een track en trace code en ging op goede hoop naar het afleverpunt. Tevergeefs. Nadat ik de klantenservice had gesproken vertelde ze mij dat er vertraging opgelopen was en dat het pakketje 2-3 dagen later bezorgd zou worden. Ik ontving een track en trace code en toen ik het pakketje op kwam halen kwam ik tot de conclusie dat deze maar de helft van de bestelling bevatte. Opnieuw gebeld en excuses gekregen maar de broek was net pas in het magazijn aangekomen en zou snel opgestuurd worden. Vervelend, maar kan gebeuren. Nu heb ik de broek nog steeds niet en de klantenservice al meerdere keren aan de telefoon gehad. Elke keer wordt mij beloofd dat de broek dezelfde avond nog verstuurd wordt. We zijn inmiddels bijna 2 weken na de bestelling. Ik hoor zelf niets van voetbaldirect en heb het gevoel dat als ik niet bel, de broek gewoon niet meer komt. Erg jammer! Verjaardagscadeau’s zijn op deze manier niet echt leuk.