<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, handige en kloppende maattabel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en een groot assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij het ruilen van mijn aankoop, duurde het retourneren en het ontvangen van het nieuwe product ruim een week. Dit vond ik wat lang duren. Hardloopshop.nl gaf wel aan dat dit ook te maken had met drukte bij het postbedrijf.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreid aanbod. Zelfs meerdere keuzes mogelijk bij n 2E wijdte. De bestelling en aflevering zijn goed en snel verlopen. Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou t niet weten. Het aankoop- en afleverproces kon ik zonder problemen doorlopen.</p>

Pluspunten

Scherpe prijs. Goeie kwaliteit en service

Moderner en geloofwaardigere site zo laat je klanten denken dat je proffesioneler bezig bent en zullen ze eerder bij jullie bestellen, anders denken ziet het er schimmig uit. Als je voor 22.00 besteld op zondag dan ook de volgende dag bezorgen dit was erg onduidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle levering Goede betalings/ leveringsvoorwaarden</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Maar liefst zes weken gewacht op mijn sportbroekje, dus ik ben niet tevreden!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede klantenservice</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Vandaag besteld, morgen 'vroeg' geleverd. gewoon toppie.</p>

Pluspunten

Goeie service, snel, volgende dag in huis. Erg tevreden daarover!

Heb ik niet. Tot nu toe vind ik alles goed!

<b>Pluspunten</b><p>Ruim assortiment, lage prijs en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet van toepassing</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en nette prijzen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website, goeie prijs en veel op voorraad</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen bericht gehad dat pakket was bezorgt op afhaalpunt, maar kom daar regelmatig dus geen probleem</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prima, prima kwaliteit, binnen 2 dagen in Engeland aangekomen. Super!!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>- Snelle verwerking van de bestelling - Prima product</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op de site stond dat mijn product (kunstgrasschoenen) zwart met rood waren, alleen in werkelijkheid was het oranje ;)</p>

Score: 10

Pluspunten

Snelle levering, schoenen van adidas van goede kwaliteit tegen een goede prijs.

<b>Pluspunten</b><p>Haal hier altijd mijn spullen voor de tennis. Uitgebreid assortiment plus snelle levering en makkelijke retourfunctie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer maten bij lacoste</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>

<b>Pluspunten</b><p>Groot assortiment en snelle levering. GEEN verzendkosten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Volhouden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, makkelijk te ruilen of retourneren</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire