<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en aflevering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkele</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Makkelijke en duidelijke site Goede producten en exact zoals op de foto’s en in de omschrijving beschreven</p>

<b>Pluspunten</b><p>Scherpe prijs, heldere communicatie over de levering en op de afgesproken dag</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Keurige levering in redelijke tijd.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service. Mooi assortiment en betaalbaar</p>

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Het contact wat ik uiteindelijk had waa goed. Na uitleg hebben ze de Klarna kosten vergoed van uitgesteld betalen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Saucony Triumph hardloopschoen men besteld. De volgende dag geleverd. Helaas zat er het vrouwen model ik in ook nog een andere maat. Gelijk geprobeerd te bellen en appen maar door een storing niet bereikbaar. Heel vervelend dus want had de schoen echt de volgende dag nog om in te lopen. Enige wat ik kon doen was een nieuwe bestellen net uitgesteld betalen. Dezelfde avond via de app toch gereageerd op mijn bericht. Uitgelegd wat er aan de hand was en aangegeven dat ik niet de Klarna kosten ga betalen omdat het niet mijn fout was. Daar ging de medewerker. Mee akkoord. Wel moet ik wachten op mijn geld en dan opnieuw betalen via het achteraf betalen formulier maar dan zonder de kosten van Klarna. Die neemt hardlooopshop voor rekening. Wel vervelend dat het niet gewoon afgedaan is zo en dat zij zorgen dat mijn geld bij Klarna komt. De volgende dag wel de juiste schoen ontvangen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles perfect geregeld</p>

Pluspunten

Super snelle afhandeling en je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is. En ze maken de levertijd waar!

Voor mij niets was uitstekend

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering & ruime keuze</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Schoenen waren snel binnen en ook het ruilen ging gemakkelijk.</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Heel veel keuze in het assortiment. Snelle levering en goede service doordat men goed op de hoogte wordt gesteld per e-mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.V.T.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website, snelle levering. Top!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede automatische info over status voortbestelling</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede productinformatie om juiste keuze te kunnen maken.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte levering en een ruim assortiment.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet alle producten zijn in alle maten te bestellen.</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire