1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
<b>Verbeterpunten</b><p>Een training voor jullie klantenservice medewerkers waarin ze leren hun klanten voor vol aan te zien en waarin ze communicatieve vaardigheden leren.... Na en week heb ik mijn bestelling nóg niet ontvangen. Kan gebeuren.
Wel een bericht van PostNL ontvangen dat de zending verwacht wordt, maar nog niet in het sorteerproces zit; maw. het pakket is niet aangeboden. Dus na een week maar eens contact opgenomen met de klantenservice. Er wordt gelaten op mijn telefoontje gereageerd (geen woord van excuses oid.) en beloofd om `er achteraan' te gaan bij PostNL. Men belooft om contact op te nemen met PostNL. Lijkt mij vreemd want die hebben nog geen pakket ontvangen.... Aan het einde van de dag nog niets terug gehoord, dus opnieuw contact opgenomen.
Dan krijg ik een zeer arrogante klantenservicemedewerker aan de lijn, die mij in eerste instantie niet eens uit laat spreken en mij bijna op het onbeschofte af ter woord staat. `Er wordt aan gewerkt', zegt hij en legt het probleem bij PostNL neer. Hij belooft mij vóór 18.00 uur terug te bellen.
Om 18.12 uur belt deze man terug met een of ander flauwekul verhaal. PostNL krijgt de schuld, maar ik heb het sterke vermoeden dat de door mij bestelde artikelen niet op voorraad zijn en daardoor niet of niet tijdig geleverd kunnen worden. Tennisdirect, ik was tot nu toe een tevreden klant maar na vandaag is dat het tegenovergestelde. Ga aub. iets aan jullie klantenservice doen. Dit kan écht niet!!</p>